Digidexo.com

Hvordan Spenn en forstuet ankel

En forstuet ankel oppstår når leddbånd, som kobler bein, er strukket eller revet. Stropping en forstuet ankel gir støtte, gir kompresjon for å redusere hevelse og hindrer inversjon forstuinger. Sjal kan fjernes og på nytt lett, noe som er nyttig i de tidlige stadier av behandling når den periodiske legge is er nødvendig for å redusere hevelse. Hvis smertene øker eller nummenhet eller hevelse under innpakket området inntreffer, er wrap for stram og må løsnes.

Bruksanvisning

Sitt mot personen med en forstuet ankel. Sett ballen av foten på kneet, med foten på skrå litt innover og tærne pekende litt oppover. Pakk kompresjonsbandasje rundt ankelen, som starter midt foran, flytte rundt på innsiden og baksiden av ankelen, og tilbake til forsiden av ankelen.

•  Ta vikle forfra sentrum av ankelen ned til sålen på innsiden av foten, på tvers av sålen og tilbake til den fremre midt av ankelen.

•  Plasser vikle rundt ankelen, på tvers av foten og ned til innsiden av fotsålen.

Ta vikle over bunnen av foten, opp på utsiden av ankelen, rundt baksiden og på tvers av foten. Anvende svakt strekk, trekker utsiden av foten opp, som gir ekstra støtte.

vikle bandasjen over bunnen av foten, og bringer bandasjen opp på innsiden av ankelen og rundt baksiden.

6. Gjenta dette mønsteret to eller tre ganger, avhengig av lengden av kompresjonsbandasje.

Wrap bandasje rundt ankelen flere ganger, jobber oppover. Fest enden.

Hint

  • Hvis symptomer og / eller smerte er alvorlig, kan et bein i ankelen eller leggen være brutt. Se en medisinsk faglig umiddelbart for diagnostiske tester.
  • Kroniske smerter, kronisk felles ustabilitet og / eller tidlig debut leddgikt kan bli resultatet når en person med en forstuet ankel bruker at ankelen for tidlig eller forstuinger den gjentatte ganger.