Digidexo.com

Hvordan å kurere kronisk halitosis og dårlig ånde

Hvordan å kurere kronisk halitosis og dårlig ånde


Å kurere kronisk halitosis du trenger en steg-for-diett for å bli kvitt din munn og tunge til dårlig ånde. Mens kronisk halitosis er ofte tenkt på som et tegn på dårlig hygiene, kan dårlig ånde være et resultat av feil tannarbeid, tannkjøttsykdommer, mat inngitt mellom tennene og symptomer på en ubalansert ayurvedisk pitta dosha.

Mens det er vanskelig å oppdage kronisk dårlig ånde på egen hånd, finnes det metoder for å kurere kronisk dårlig ånde og dårlig ånde som er enkel, billig og effektiv.

Bruksanvisning

•  Rengjør og skrape tungen daglig.

Når du pusser tennene tre ganger om dagen er avgjørende hvis du ønsker å kurere kronisk halitosis, ikke forsømme tungen skraping. Starter på baksiden av halsen, ta en plast tunge skraper og fjerne tynne lag av rester på toppen av tungen. Gjenta til du har fjernet og bakterier og slim rester igjen på tungen.

Gå til en lege og en tannlege for å kurere kronisk dårlig ånde og dårlig ånde.

Dårlig ånde kan avsløre en dypere årsak til skrøpelighet i kroppen din. Diabetes, lunge infeksjoner, fordøyelsesenzymer og metabolske forstyrrelser kan utløse dårlig ånde eller halitosis effekter i menneskekroppen. Å kurere kronisk halitosis har en grundig undersøkelse av lege, etterfulgt av en sjekk hos tannlegen for å kurere tannkjøttbetennelse, kronisk tannkjøttsykdom eller andre plager ikke fjernet av munnvann, tannpuss og bruk av tanntråd.

Bruk natron og persille for å redusere effektene av kronisk halitosis og og pust.

Tygging noen sprigs av persille etter et måltid kan oppveie dårlig ånde. En blanding av natron og peroxide er naturlige halitosis botemidler for å bidra til å redusere bakterier i munnen.

Hint

  • Bruk en elektrisk tannbørste for å kurere kronisk dårlig ånde og dårlig ånde.
  • Se på kostholdet ditt, og drikke minst åtte glass vann om dagen for å kurere din kronisk halitosis.
  • Mouthwashes er ikke langsiktige botemidler for kronisk halitosis. Bruk et munnvann sammen med riktig bruk av tanntråd, tunge skraping og tenner børsting å kurere kronisk halitosis.