Digidexo.com

Instruksjoner for bruk av en Accu-Chek Glucometer

Instruksjoner for bruk av en Accu-Chek Glucometer


Accu-Chek Blodsukkermetre er en bærbar, nøyaktig og relativt smertefri måte å overvåke blodsukkeret. Målerne er designet for å være lett å bruke selv for pasienter nye til blod-testing. Blodsukkermetre teste nivået av glukose i blodet som det endres i løpet av dagen basert på matinntak og aktivitets levels.The Diabetes Research Institute sier at regelmessig glukosemåling er den mest effektive måten å håndtere sykdommen.

Instruksjoner for bruk av en Accu-Chek Glucometer

•  Vask hendene med varmt vann for å bidra til å stimulere blodsirkulasjonen.

Slå på Accu-Chek skjermen og vente på testing stripe å dispensere automatisk.

Skyv fingeren forsiktig inn blodprøvetakeren å lage en liten punktering sår.

Klem og trykk fingeren på testing stripe. Fortsett å trykke til den glid timeglass på skjermen blinker, indikerer at du har gitt nok blod for testen. Alternative fingre slik at du ikke teste flere ganger på samme sted.

Ta opp blodsukkeret som vises på skjermen. Noen Accu-Chek modeller lagre informasjon og tillater deg å laste den ned til din datamaskin.

6. Kast testing stripen og den brukte lansetten i søpla.

Hint

  • Hold en logg over testtider og betingelser, for eksempel om du nettopp spiste eller utøves. Å ha en registrering av målinger i sammenheng vil gi tallene mer mening, og vil gjøre deg i stand til å overvåke utviklingen.
  • Ta kontakt med lege umiddelbart hvis du merker betydelige endringer i mønsteret av blodsukkeret, fordi dette kan være et tegn på noe mer alvorlig.
  • Accu-Chek tilbyr flere ulike modeller som kan variere litt i instruksjoner og oppsett. Alltid konsultere bruksanvisningen for den aktuelle modellen før du forsøker å teste blodsukkeret.