Digidexo.com

Sikkerhets første termometer instruksjoner

Sikkerhet første er et selskap som selger alle slags trygge produkter for familier med spedbarn og små barn. På sin hjemmeside (se Ressurser), kan du finne badeprodukter, booster seter, barnestoler, trenings potties og, selvfølgelig, termometre. Selskapet tilbyr et stort utvalg av termometre - oral, underarm og endetarms. Det er enda et øre termometer som ser ut som en elefant og en sikkerhet første termometer som ser ut som en smokk. Det er ganske lett å få instruksjoner for disse termometre i henhold til hvilke Safety første instrument har du kjøpt.

Sikkerhets første termometer instruksjoner

Sikkerhets første termometer instruksjoner

•  Gå til Safety første hjemmeside (se Ressurser). Under kundebehandling, kan du klikke på "Last ned produktveiledningen," og du vil bli tatt til en skjerm der du kan angi produktinformasjon.

Finn din sikkerhet første termometer og ha det tilgjengelig. Finn frem produktnummer og produksjonsdatoen. Hvis du ikke lenger har emballasjen eller du ikke kan finne nummeret på produktet, vil du ikke være i stand til å bruke Customer Care del av nettstedet for å finne Sikkerhets første termometer instruksjoner. Du må kanskje ringe kundeservice for å få hjelp.

ser på nettstedet under Child Care produkter og klikk på termometre. Finn termometeret du har kjøpt. For eksempel, hvis du har kjøpt Accu-Soothe øre termometer, som ser ut som en elefant, da produktinformasjonen kan liste noen av instruksjonene du leter etter.

Ring eller e-post Safety første med en forespørsel om nye instruksjoner. Forklar at du mangler din sikkerhet første termometer emballasje eller at du har problemer med å finne produktnummer og produksjonsdato, og du kan ikke laste ned instruksjonene fra nettsiden. (Se tips for e-post og telefonnummer).

Legg igjen et spørsmål på en nettside slik som brukerhåndboken (se Ressurser) og se om en annen av foreldrene har en manuell eller kan gi deg svar på dine spørsmål. For eksempel vil foreldre stille spørsmål som: «Hvordan endrer du Fahrenheit til Celsius?" "Hvordan du endrer ikke batteriene i denne modellen?" Nettsider med informasjonsutveksling kan ofte hjelpe deg med sikkerhet første termometer instruksjoner.

Hint

  • Ring Safety første kundeservice på (800) 544-1108, eller send din kommentar ved hjelp av skjemaet på http://www.safety1st.com/contact/comments.asp.