Digidexo.com

Er Citrate for oppløsning nyrestein?

Er Citrate for oppløsning nyrestein?


I stedet for å oppløse nyrestein, citrater, både i naturlig foreskrevet og form, for å arbeide hindre dannelsen av denne smertefulle lidelser i urinveiene.

Betydning

Personer som mangler skikkelig kjemiske balansen i deres urinveiene står overfor den største risikoen for å lide av nyrestein. "Urin inneholder normalt kjemikalier-citrat, magnesium-, pyrofosfat-for at hindre dannelse av krystaller. Lave nivåer av disse hemmere kan bidra til dannelse av nyrestein, "i henhold til Department of Urology ved University of Miami. "Av disse er citrat antatt å være de viktigste."

Kalsium

I de fleste tilfeller, vil en akkumulering av overskudd av kalsium i urinen fører til en nyrestein. Citrater hemme utviklingen av en sten ved kjemisk feste til kalsium og blokkerer veksten av objektet.

Sitroner

Institutt for Urologi ved University of Wisconsin foreslår å drikke opp til 32 gram daglig av lav-sukker, lav-kalori lemonade, limeade eller andre fruktjuicer lastet med sitronsyre.

Advarsel

Problemer oppstår fra å konsumere noen andre typer drikkevarer. Ifølge University of Maryland Medical Center, "Pasienter med steiner bør unngå cola-drikker med fosforsyre fordi de kan alvorlig redusere citrate nivåer i urinen."

Forebygging / løsning

Ikke glem vann som en viktig drikke og viktig del av strategien for å sikre konstant vannlating, regelmessig skylle nyrene av potensielt skadelige irritanter.