Digidexo.com

Kalde løsninger for Kids

Kalde løsninger for Kids


Når barnet ditt har en kald, er det ofte en elendig opplevelse for både deg og henne. Som forkjølelse er virus, antibiotika som brukes til å rydde opp mange infeksjoner og sykdommer er ikke en effektiv behandling for ditt barns kaldt. Du har andre alternativer for å behandle symptomene på en vanlig forkjølelse for å holde barnet ditt mer behagelig.

Hjem Rettsmidler

Hjem rettsmidler ofte kurere mange forkjølelsessymptomer. Gi barnet rikelig med klare væsker, som vann eller juice, for å hindre dehydrering og bryte opp brystet lunger. Tilby et varmt bad, oppvarming puten eller massasje for å lette ubehag. Gni mentol på en overbelastet brystet. Ta barnet inn i en dampende bad eller kjøre en luftfukter for å lette lunger. Har barnet ditt gurgle med varmt saltvann eller suge på en hard candy for å lindre en skrapete eller sår hals. Oppmuntre barnet ditt til å spise og tilby kyllingsuppe å hjelpe kontroll slim og betennelse. Plasser barnet på sin side til å sove for å hindre nasal slim faller ned i halsen.

Medisinering

Rådfør hennes barnelege eller fastlegen før du gir barnet ditt noen kalde medisiner. Forkjølelsesmidler ofte behandler symptomene på et barns kaldt, men noen ganger har bivirkninger eller kan gjøre det kalde verre hvis barnet bruker det for en lengre periode. I tillegg til vanlige decongestants, visse antihistamin medisiner gi lindring fra mange symptomer på et barns kaldt, men også har bivirkninger. Du kan velge å gi barnet ditt en smertestillende som ibuprofen eller paracetamol for å redusere hennes ubehag. Unngå å gi barn i alle aldre aspirin for en kald, fordi det øker sjansen for å pådra Reyes syndrom, en tilstand som kan være dødelig.

Young Children

Behandling av en kald i et barn under 2 år krever spesielle tiltak. Små barn bør ikke gis over-the-counter kulde medisiner, hard candy eller honning for en sår hals. Foreldre kan behandle en ung barns kaldt med en passende dose av ibuprofen eller paracetamol for å redusere feber og ubehag. Bruk en kjølig tåke luftfukter for å gjøre puste lettere. Suge slim fra barnets nese med en pære sprøyte. Unn tett nese med saltvann spray eller dråper som hindrer dem fra å bli fylt opp og bidra til å holde barnets nesegangene fuktig. Rådfør deg med barnets lege for andre trygge behandlingstilbud.