Digidexo.com

Hvordan å lindre symptomer på Lyme sykdom

Hvordan å lindre symptomer på Lyme sykdom


Lyme sykdom er en vanskelig sykdom fordi symptomene kan endre nesten daglig. Noen symptomer inkluderer en høy feber, sårhet i muskler og ledd, hodepine, utslett som sprer seg over hele kroppen, lysfølsomhet og sår hals. Det kan være vanskelig for et barn, eller til og med en voksen, å komme gjennom symptomer på Lyme sykdom uten å bli utålmodig og frustrert. Selv med antibiotikabehandling, kan symptomene vare alt fra to uker til et par måneder.

Hvordan å lindre symptomer på Lyme sykdom

•  Ta medisin. Hvis pasienten har en hodepine eller muskel / leddsmerter, veksler med Tylenol og ibuprofen. Tylenol vil være bedre for hodepine, men ibuprofen vil være best for muskelsmerter. Bruk en kald kompress på hodet om nødvendig for å kjøle ned en feber.

Bruk nyanser. Følsomhet for lys kan være et stort problem blant Lyme sykdom lider. Sørg for at pasienten bærer solbriller når du går utendørs og selv inne i sterkt lys. Dette vil eliminere stress på øynene. Hvis smerte og følsomhet vedvarer, kan du bruke en kald komprimere over øynene.

Treat utslett. Utslett kan vises og spredt på en Lyme sykdom pasienten, særlig om natten. Ofte vil pasienten ha en blink utslett, men av og til en annen type av utslett vil være til stede, vanligvis etter et mønster av leddene eller i blodet. Disse utslett kan vises hele dagen eller bare om natten og kan være utrolig kløende og ubehagelig. For å dempe disse utslett, bruker hydro-kortison krem ​​for å redusere kløe og hevelse og Calamine lotion å kjøle utslett.

Drikk te og vann. Det er mulig for pasienten å oppleve andre kalde lignende symptomer, for eksempel en sår hals. Det beste er å drikke beroligende te eller isvann og å sørge for å ha en mengde av hals-belegg hoste dråper på hånden, spesielt med sitronsmak, eller hva pasienten foretrekker.

Rest. Uansett omsorg pasienten craves er et godt mål på hva som er best for ham. Pasienten bør sørge for å få mye hvile og se en lege umiddelbart dersom symptomene begynner. Lyme sykdom kan ikke behandles uten antibiotika og langsiktig infeksjon kan forårsake nerveproblemer, lammelser og død. Vennligst ta Lyme sykdom behandles umiddelbart hvis du tror du kan ha det.

Hint

  • Disse tipsene er ikke rettsmidler for Lyme sykdom. De er bare ideer om hvordan å lindre symptomene som kan oppstå.
  • Se en lege dersom noen av disse symptomene vedvarer.