Digidexo.com

Har sink fart på forbrenningen?

Når det kommer til vekttap, vil en raskere metabolisme bidra til å miste vekt og holde vekten av. Så mange ser for kosttilskudd som vil hjelpe fremskynde sin metabolisme, og øke dem inches tapt. Kan sink fart på forbrenningen? Det korte svaret er ja, men det er litt mer komplisert at bare å ta en pille.

Funksjon

Sink er et viktig mineral, noe som betyr at det må innhentes fra kostholdet. Det er involvert i mange funksjoner i kroppen, inkludert cellulær metabolisme, produksjon av enzymer, proteinsyntese, immunfunksjon og sårheling. Det er en spesielt viktig mineral for gravide kvinner, barn og de med lav immunforsvar. Det er også mineral ansvarlig for å stimulere hypofysen til å produsere thyroid hormon (TSH). Ifølge klinisk ernæringsfysiolog, Byron Richards, de som sliter med å gå ned i vekt på grunn av lav skjoldbrusk-funksjonen vil dra nytte av ekstra sink.

Kilder

Kosten kilder til sink er mange. Matvarene har de høyeste naturlige nivåer av sink er kjøtt, spesielt skalldyr. Østers rangerer høyest i sink på mer enn 76 mg per porsjon. Oksekjøtt, svinekjøtt, kylling, hummer, krabbe og bakte bønner er også gode kilder til sink. Noen frokostblandinger er beriket med sink og andre mineraler i tillegg. Fordi de høyeste nivåene av sink finnes i kjøtt, bør vegetarianere og veganere vurdere å ta en daglig sink supplement.

Fordeler

Fordi sink må anskaffes fra kostholdet, kan ekstra sink være gunstig, spesielt for dem som er å kutte ned på kalorier for å gå ned i vekt. Ytterligere sink i kosten antas å bidra til å kontrollere appetitten og hjelp i vekttap. Ifølge en studie av USDA, sitert av Progressive Health, kan lave sink nivåer selv svekke en persons evne til å utøve. Som trening er en viktig del av noe vekttap program, bør supplerende sink bli inkludert med dette regimet.

Time Frame

Etter begynner å ta en sink supplement, vil det ta tid før stoffskiftet begynner å øke. Den ovenfor nevnte USDA studie av virkningene av sink på mosjon, for eksempel, ble utført over en ni-ukers periode. Det er også viktig å spise en balansert diett og får regelmessig mosjon for å maksimere fordelene. Ifølge National Institute of Health, er én til to pounds per uke regnes som trygt vekttap. Noe mer enn det er, mest sannsynlig, bare vann vekt, og kommer tilbake i tid.

Forholdsregler

Vær oppmerksom på, tar sink kan føre til kvalme og oppkast hvis tatt i store mengder eller på tom mage. Også ved å ta høye nivåer av sink over en lengre periode kan forårsake svikt av andre mineraler. Ifølge American Academy of Anti-Aging Medicine, 50 mg per dag er det høyeste beløpet av sink som regnes som trygt. Det er best tatt i mindre doser, to til tre ganger per dag, med måltider.