Digidexo.com

Hva du skal spise for å få vekt raskt

Hva du skal spise for å få vekt raskt


Noen ganger folk trenger å få vekt. Det er egentlig ikke et problem du kan snakke om med andre, siden det store flertallet av amerikanere er enten overvektige eller tror de er. Enten du trenger et par ekstra pounds å passere en fysisk, ønsker ikke å være den 98-lb. svekling lenger, eller rett og slett ønsker å plumpe kinnene litt for neste klasse reunion, det finnes måter å spise for å få vekt raskt.

Hva du skal spise for å få vekt raskt

•  Beregn antall kalorier som du vanligvis spiser. De fleste som er på den tynne siden er sånn fordi deres metabolisme sluker opp kaloriene, eller de rett og slett ikke spiser nok. Spore matinntaket for noen dager, og det vil fortelle deg hvilken type du er. Det tar 3500 kalorier for å få £ 1 Du trenger å øke mengden du spiser ved 1000 kalorier om dagen for å få £ 2 i uken.

Juster matvaner. Pass på at du spiser tre måltider om dagen med de tyngste ett om natten, men gi rom for noen høy-kalori småspising mellom måltider og ved sengetid.

Legg til alle statister. Når du spiser et stykke toast, ikke betale for bare ren toast. Legg peanut smør, gelé, vanlig smør og en prikk av kanel for ekstra smak. Legg tørrmelk til gryteretter og supper. Ikke glem rømme og smør for potetmos. Heap din salater med kremet dressing og ikke glem dukkert hvis du har chips. Drikk en kopp varm sjokolade i stedet for te om natten og snurr den med gobs av ekstra, ekte pisket krem. Du må øke forbruket av fett, men holde det sunt og gjøre dem enumettet og flerumettet fett. Disse kommer fra solsikke oljer, mais oljer, visse fiskeoljer, extra virgin olivenolje, økologisk kokosolje og lin-frø oljer.

Drikk flytende kosttilskudd for å legge til kaloriinntaket. Et protein shake eller vitamin-pakket shake er en god sunn snacks og langt bedre for å få vekt. Sjekk ut de sunne shakes til å gjøre som en snack. Vibrering også legge mange kalorier når du erstatte dem for kaffe, te eller vann.

Munch på hermetisk frukt eller tørket frukt i stedet for sin ferske partner. Ett stykke av frisk frukt fyller deg opp så mye som dobbelt servering av tørket frukt. Et glass juice i stedet for frukten gir ekstra kalorier og fyller ikke magen så mye.

Lag snacks fremover og holde dem lett tilgjengelige. Hvis du prøver å få vekt du må følge gode matvaner, men du noen ganger trenger noen triks. I motsetning til den personen du prøver å gå ned i vekt, vil du disse scrumptious trail-mix granola barer sitte ute å lokke deg. Hold nøtter og tørket frukt i stuen godteri rett til å knaske på når du er sulten.

•  Trening for å bygge bulk. Det høres kanskje mot sin hensikt å øke produksjonen av kalorier, men du ønsker å bygge muskler, ikke fett, og derfor trenger mosjon. Økt trening øker også appetitten. Pass på at du øke væskeinntaket når du begynner din innsats for å få vekt.