Digidexo.com

Halsbrann Relief rettsmidler

Halsbrann er en smertefull brennende følelse i brystet og magen regionen. Det er flere årsaker, som for eksempel å spise raskt, overspising og legger seg ned rett etter et måltid. Andre årsaker kan være røyking eller overvekt. Kronisk eller alvorlig halsbrann kan være en indikasjon på en underliggende medisinsk tilstand. Søke lege mening når halsbrann lettelse rettsmidler ikke hjelper. For en mild halsbrann blusser opp, over-the-counter medisiner eller hjemme rettsmidler kan være nyttig. Imidlertid kan en reseptbelagte medisiner være din eneste lettelse.

Halsbrann Relief rettsmidler

drikke helmelk. Med en sporadisk forekomst av halsbrann og magesyre, kan melk lindre brennende følelse. Dette kan ikke hjelpe med kroniske halsbrann symptomer, imidlertid.

Svelg et glass lunkent vann. Etter at du spiser krydret mat eller spiser mat for fort, kan et glass varmt vann bosette magen.

Bruk ca 2 eller 3 ts. natron i en 8 oz. glass vann. Denne metoden skal avlaste halsbrann fra magesyre i løpet av sekunder.

Spis hvitt brød. Tygge brød sakte og grundig, deretter svelge. Hvitt brød soaks opp syre på vei ned så vel som i magen.

Bruk antacida eller over-the-counter halsbrann medisiner. Antacida kan avlaste den brennende følelse fra en og annen blusse opp. Antacida inkluderer, men er ikke begrenset til tums, Maalox og rolaids. Medisiner som Prilosec OTC og Tagamet kan redusere halsbrann over natten, eller i måltider.

Diskuter dine symptomer med en lege. Hvis du støter på halsbrann ofte, kan det være en underliggende årsak. For eksempel magesår er en medisinsk kilde for halsbrann. Den foreskrevne medisiner for halsbrann inkluderer Nexium og Prevacid.

Hint

  • Lindring av halsbrann rettsmidler kan fungere for en, men ikke for en annen. Du må kanskje prøve en eller to ulike metoder før halsbrann forsvinner. Sjekk alltid med en lege.