Digidexo.com

Hvordan å regulere blodsukkeret gjennom metabolismen av fett

Fordøyelsesprosessen bryter ned karbohydrater til en sukkerforbindelse kalt glukose. Glukose er kroppens primære gå til drivstoff for energi. Ikke alle karbohydrater er skapt like. Selv om alle karbohydrater sammenbrudd til glukose, har de ikke all fordøye i samme takt. Systemet som rangerer frekvensen av karbohydrat fordøyelse og dens påfølgende innvirkning på blodsukkernivået kalles glykemisk indeks. Karbohydrater som sammenbrudd raskt en tendens til å oversvømme blodet med glukose, utløser en massiv insulin respons. Men denne effekten kan motvirkes ved å spise raskt fordøye karbohydrater i kombinasjon med fett og protein rik mat.

Hvordan å regulere blodsukkeret gjennom metabolismen av fett

Meal Planning

•  Lag en tabell som består av en rad og to kolonner. Merke kolonnene: ". Fett / Proteiner" "Karbohydrater" og

Utarbeide en liste over de vanligste matvarene i kostholdet ditt, organisere din liste ved å plassere hver mat i kostholdet ditt i riktig klassifisering kolonne av karbohydrater, fett / protein. Hvis du har spørsmål om hvilken kategori en mat bør gå under kan du se på matens ernæringsmessige etiketten for å finne ut hvilke av disse næringsstoffene (karbohydrater, fett / protein) har den høyeste mengden av gram. Vanligvis mest frukt, grønnsaker, bønner og belgfrukter, korn, stivelse og søtsaker går under karbohydrat kolonnen. De fleste meieriprodukter, egg, oljer, kjøtt og nøtter går under fett / protein-kolonnen.

Bruke glykemisk indeks (GI) ressurs på slutten av denne artikkelen, se opp GI verdien av hvert av mat står i ditt karbohydrat kategori. Noe mat med en verdi på 55 eller mindre, merke så lavt; noe mat med en verdi mellom 56 og 69, etiketten som midten; noe mat med en verdi på 70 eller høyere, merke så høyt.

Planlegg måltidene dine slik at dine høye carb matvarer er alltid spist i beskjedne deler og i kombinasjon med minst to matvarer fra fett / protein kolonner; spiser mellom carb mat i kombinasjon med minst én mat fra fett / protein kolonne; dine low carb matvarer kan enten spises alene eller i kombinasjon med mat fra fett / protein-kolonnen.

Hint

  • Fordi både fett og proteiner tar lengre tid å fordøye enn karbohydrater, ved å gruppere dine middels og høy karbohydrater mat med mat rik på fett og proteiner du effektivt redusere den samlede glykemisk indeks verdi av hele måltidet. Dette langsomt hele fordøyelsen er det som bidrar til å regulere blodsukkernivået.
  • Vær oppmerksom på hvilke typer fett i kostholdet ditt. FDA anbefaler å begrense det totale fettinntak på mellom 20 til 35 prosent av ditt daglige kaloriinntak, med ikke mer enn 7 prosent av dem fett som kommer fra mettet fett.