Digidexo.com

Forskjellen mellom Wheat & Wheatgrass

Forskjellen mellom Wheat & Wheatgrass


Selv wheatgrass kommer fra den samme planten som produserer hvete korn brukes til å lage mel, er hvetegress høstes før planten modnes og produserer korn.

Hvete Plant

Hvete og hvetegress kommer fra samme plante, Triticum aestivum. Betegnelsen "hvete" generelt refererer til korn ofte brukt til å lage mel, mens "hvetegress" refererer til den unge gress som vokser før kornet blir produsert.

Wheatgrass

Når gresset er ung, før den produserer korn, det kan høstes og Juiced eller tørket. Wheatgrass juice er vanligvis servert på juice barer eller helsekostbutikker i "skudd" eller lagt til andre juice og smoothies. Tørket hvetegress selges i kapsler og som pulver du kan legge til drinker for helsemessige fordeler. Noen helsekostbutikker selger også fersk hvetegress for juicing hjemme. Anlegget er omtrent syv inches høy og lys grønn.

Hvetekorn

Den hvetekorn - en liten, tørr frukt modne gresset produserer - er mye mer vanlig konsumert som en stift mat over hele verden. Sammalt hvete er rik på fiber, B-vitaminer, vitamin E og mineraler som jern, sink og magnesium, ifølge en rapport fra Minnesota Department of Health. Mel laget av oppmalte rå hvete korn er den viktigste ingrediensen i brød, kjeks, kaker, kjeks, frokostblandinger og nudler. Hvete korn er også gjæret å lage øl og andre alkoholholdige drikkevarer. Etter mais og ris, hvete er de mest brukte korn i verden.

Grunner til å konsumere wheatgrass

Wheatgrass inneholder vitamin A og C, protein, sink og andre viktige næringsstoffer i en konsentrert form. Den inneholder også klorofyll, det grønne pigment som finnes i de fleste planter. Forbruket av klorofyll er foreslått å ha en rekke helsemessige fordeler, herunder styrke hjertet og lungene og avgifte og rense kroppen. Wheatgrass kan også bidra til å lindre symptomene på ulcerøs kolitt, ifølge New York University Langone Medical Center.

Hvete Allergier og Wheatgrass

Fordi wheatgrass inneholder ingen hvete korn, de som lider av hvete allergi, cøliaki eller glutenintoleranse kan trygt konsumere wheatgrass juice og pulver. Dette er fordi en allergi mot hvete er oftest en allergi mot gluten, en komponent av kornet. Wheatgrass inneholder ikke gluten og er derfor ikke sannsynlig å forårsake en negativ reaksjon.