Digidexo.com

Hvordan bli kvitt en Ear Itch?

Å ha en kløe i øret høres ikke ut som mye av et problem, men det kan sikkert være et irritasjonsmoment hvis du er den som lider av det. En øret kløe oppstår når mastcellene inne i øret blir forverret. Kjemikalier blir deretter løslatt og kløe følger om kort tid. Du trenger ikke å holde lidelse. Du kan bli kvitt som klør.

Hvordan bli kvitt en Ear Itch?

Bøy hodet til siden og bruke et øre dropper å dryppe fem dråper hydrogen peroxide inn til øret.

Hold hodet på skrå i minst tre minutter. Du kan høre noen fizzing, og det er helt normalt. En pute kan holde hodet støttet hvis halsen begynner å bli lei av å holde hodet opp i en skrå posisjon.

Hold et håndkle under øret og vend du hodet tilbake til oppreist stilling. Den hydrogen peroxide vil ha renset øret ut og lette eventuelle kløe som var til stede inne i øret.

Plukk opp en steroid krem på apoteket og gni det på noen kløe som er utenfor øregangen. Dette vil redusere betennelse og kløe forbundet med de grove mastceller.

Bruk tree te olje på utsiden av øregangen hvis du ikke er glad i å bruke en steroid krem. Bare gni to dråper av oljen over kløe.

Hint

  • Du kan bruke en bomullspinne på utsiden av øret, men aldri prøve å klø en kløe inne i øret med det.
  • Kløende ører kan være tegn på en begynnelse ørebetennelse. Hvis kløe ikke stoppe, eller du begynner å oppleve smerte, bør du gjøre en avtale for å se din lege.