Digidexo.com

Hjem Rettsmidler for Fjerne ørevoks

Ørevoks (ørevoks) beskytter ørene mot skitt og bakterier. Normalt det renner fra ørene uten assistanse. I noen tilfeller, akkumulerer ørevoks i øret og ikke renne ikke på egen hånd, vanligvis fordi voks er for hard. Hvis dine ører føler blokkert på grunn av ørevoks buildup, kan du bruke hjemme rettsmidler for å fjerne voks. Kontakt legen din hvis hjemme rettsmidler ikke fungerer innen fire dager. Ikke bruk hjemme rettsmidler og i stedet se legen din dersom du har øret rør, en sprukket trommehinne, er i ekstrem smerte eller er usikker på om ørevoks akkumulering er problemet.

Mykne Ørevoks

Mykne ørevoks ved å bruke noen få dråper olivenolje eller mineralolje inn i ørene, ved hjelp av et øre dropper. Påfør oljen inn i ørene to ganger om dagen, for opp til fire dager. Oljen bløtgjør herdet ørevoks slik at den kan drenere fra øregangen. Alternativt kan du bruke hydrogen peroxide i stedet for olje, som også myker herdet ørevoks.

Skyll Ears

Noen ganger myknet ørevoks trenger litt hjelp til å komme ut av ørene. Etter at du har brukt olje eller hydrogen peroxide i noen dager, kan du vanne ørene for å fjerne ørevoks. Å vanne ørene, fyll et øre pære sprøyte med lunkent vann. Vippe hodet til siden og forsiktig klem pære sprøyte for å slippe vann inn i øret ditt. Bøy hodet til den andre siden, slik at ørevoks og vann til å renne fra øret. Gjenta prosessen med det andre øret.

Etter at du har skylt ørevoks ut av ørene dine, må du tørke ørene for å hindre bakterievekst, noe som kan føre til en bakteriell infeksjon. Gni innsiden av ørene ved hjelp av et rent håndkle. Sett inn håndkleet bare inn i det ytre øret, ikke ned i øregangen. Ikke stikk bomullspinner eller andre objekter inn i ørene. Du kan tørke ørene dine ytterligere ved å peke en hårføner satt på den laveste innstillingen mot ørene.

Omega-3 fettsyrer

Ta omega-3 fatty acid kosttilskudd eller spiser mat som er rik på omega-3 fettsyrer. Ifølge Nutritional Healing, et naturlig helseklinikk i Australia, kan en omega-3 mangel forårsaker ørevoks å være seigere enn normalt, noe som gjør det vanskelig for voksen til å renne fra øret, noe som fører til en opphoping av ørevoks. Hvis du velger å ta kosttilskudd, bruk tillegget etiketten for den anbefalte doseringen. Noen matvarer som inneholder gode mengder av omega-3 er linfrø, tofu, valnøtter, tunfisk og laks.