Digidexo.com

Hvordan jeg kobler mine ører gjøre?

Hvordan jeg kobler mine ører gjøre?


Ulike faktorer bidrar til tette ører: utilstrekkelig drenering, trykk, og opphoping av ørevoks. Tilstopping kan oppstå plutselig, og når dette skjer, kan det ha problemer med hørselen. Selv irriterende, tette ører signaliserer sjelden en alvorlig medisinsk tilstand, og det er flere måter å løse dette problemet.

Hvordan jeg kobler mine ører gjøre?

•  Ta medisiner for å stoppe blokkering. Ofte tette ører er forårsaket av lunger som følge av bihuleproblemer eller allergier. Ta allergi eller sinus medisiner for å fremme drenering og rense ørene.

Grip noen tyggegummi. Trykket i ørene er en annen vanlig årsak til tilstopping. Tygge tyggegummi for å lette trykket og klare ørene. Svelge og gjesping kan også hjelpe.

Bruk damp. Damp fra en badstu eller dusj kan også avhjelpe tette ører. Ta en varm dusj eller sitte i et damprom i minst 10 minutter.

Eksperimenter med en varm komprimere. Legg en våt klut i mikrobølgeovnen i 30 sekunder. Fjern kluten og plasser den mot ørene i flere minutter i løpet av dagen. Den varme og damp fra kluten hjelper klare tette ører.

Pop ørene. Forsøk på å lette trykket ved å lukke munnen, holder deg for nesen, og blåser hardt.

Hvis du ikke klarer å lindre tette ører med hjem rettsmidler, lage en legetime. En oppsamling av ørevoks kan føre til tette ører, i så fall en lege kan være nødvendig å vanne ørene for å fjerne overflødig voks. Legen din kan også være lurt å se etter andre abnormiteter.

Hint

  • Ikke stikke bomullspinner eller Bobby pinner inn i øret ditt. Disse objektene kan forårsake permanent skade.
  • Ta sinus eller allergi medisiner før de flyr til unngå øret press.
  • Hvis venstre ubehandlet, kan tette ører føre til en rekke komplikasjoner som for eksempel en sprukket trommehinne eller kroniske neseblod.