Digidexo.com

Holistisk ernæring Studies

Holistisk ernæring Studies


Moderne holistisk filosofi har funnet en måte å balansere et bredt spekter av tanken med praktisk anvendelse i utdanning, mat og samfunn. Holistisk ernæring tilbys som et studium på mange akkrediterte institusjoner. Det er også mulig å skaffe seg en holistisk ernæring sertifisering gjennom en godkjent institusjon online.

Misforståelse

Holisme er en filosofi som tar hensyn til hele noe eller noen; den sier at mennesket er "mer enn summen av sine deler," så mange utdanningsinstitusjoner som tilbyr holistisk ernæring kombinere det med holistisk medisin, aromaterapi og psykologi, men holistisk ernæring anses grunnleggende for fagområdet.

Historie

Holistisk ernæring har eksistert siden antikkens Hellas, men studiet av holistisk ernæring i USA har en ganske nyere historie. Clayton College of Natural Health ble grunnlagt i 1980, ble New York College of Health Professions grunnlagt på slutten av 1980-tallet og Institutt for Integrative Nutrition begynte i 1992.

Funksjoner

Holistisk ernæring studier omfatter grunnleggende ernæringsmessige terminologi, biologi, biokjemi og menneskets anatomi. En sertifisering fra Holistisk ernæring Credentialing Board (HNCB), credentialing kroppen av National Association of Nutrition Professionals (NANP), er nødvendig for å praktisere holistisk ernæring. For å oppnå sertifisering, må en ernæringsfysiolog ha en post-graduate grad, lavere grad eller yrkes sertifisering i sitt felt. Lisensiert helsepersonell som gir ernæringsråd, som leger, er også kvalifisert.

Betraktninger

Online og fjernundervisning ernæringsstudier er et annet alternativ for potensielle holistisk ernæring studenter. The Institute for Integrative Nutrition tilbyr fjernundervisning online. Skolen vil sende deg den komplette pensum, inkludert en iPod fylt med foredrag av kjente ernæringseksperter. Instituttet tilbyr også etterutdanning studiepoeng gjennom Purchase College of the State University of New York.

Effekter

"Tradisjonelle naturopaths og holistisk ernæring konsulenter ser folk blir mer tilpasset sinnet --- kroppen --- ånd tilkobling som de søker, og oppnå optimal helse,» heter det i Clayton College nettside.
The Bureau of Labor Statistics anslår at det vil være en 9 prosent økning i arbeidsmarkedet for sertifiserte ernæringsfysiologer innen år 2016 Man antar at den voksende arbeidsmarked reflekterer en økende helsebevissthet.