Digidexo.com

Ear Pain Relief

Øresmerter eller otalgia kan være forårsaket av flere forhold. Det er en felles klage for barn og voksne. Primær otalgia er smerte som begynner inne i øret, mens henvist otalgia stammer fra utsiden. Referert smerte er ansvarlig for mer enn 50 prosent av rapporterte øret ubehag tilfeller. Det er viktig å identifisere årsaken til vedvarende øresmerter. Andre tilstander, alt fra mild til alvorlig, kan være årsaken. Hjem rettsmidler og over-the-counter medisiner kan gi lindring fra øresmerter. Sterke smerter kan kreve en lege besøk og foreskrevne medisiner.

Foreskrevet medisiner for Ear Pain Relief

Lege-foreskrevne medisiner for å lindre smerte i øret er avhengig av årsaken. Hvis du lider av øresmerter ikke skyldes en infeksjon, kan legen forskrive steroide øredråper å redusere betennelse. Legen vil forskrive antibiotika, antibiotika eller steroide øredråper for behandling av øret smerter på grunn av infeksjon.

OTC medisiner for Ear Pain Relief

Alle apotek eller supermarked selger over-the-counter medisiner for øret smertelindring. Du kan kjøpe paracetamol, ibuprofen eller NSAIDs-baserte medisiner for å lindre smerten. Det finnes også forskjellige merker av antiseptisk øredråper som er tilgjengelige for å gi rask lindring. Hvis du ikke får noen øre smertelindring etter 24 timer, og øret er hovent, planlegge en lege besøk for å utelukke en infeksjon.

Hjem Utbedring Ear Pain Relief

Det er ganske mange populære hjem rettsmidler for øret smertelindring. Først bør du sove med de berørte øret vendt opp for å lindre noe press. Ett middel er å trekke ut saften av bakken hellig basilikum blader og plassere dem inne i øret. En annen er å bruke knust og kokte hvitløk fedd med en klype salt inne i øregangen. Antibiotika egenskaper av hvitløk bidra til å redusere betennelse som forårsaker smerte. Hydrogenperoksyd plassert i en dråpe forårsaker noen lettelse. Varm opp litt sennep frø olje, kjøle den av og deretter filtrere olje før du legger til ørene. Så lite som 4 til 5 dråper i hvert øre vil være effektiv i å redusere smerte.

Øresmerter Forebyggende tiltak

Det er ingen definitiv måte å forhindre øre smerte. Men de er forebyggende tiltak du kan ta for å redusere forekomsten av det. Hold objekter, inkludert bomullspinner, ut av øregangen. Unngå konstant eksponering for passiv røyking og støyende omgivelser. Arbeidere som er utsatt for høy lyd skal bruke passende ørebeskyttelse daglig. Pass på å vaske hendene grundig og ofte, spesielt i kalde og influensasesongen. Få behandling for allergi som kan være en underliggende årsak til smerte i øret.