Digidexo.com

Hvordan identifisere symptomer på Sinus Polyp Hodepine

Sinus polypper er druelignende knuter som oppstår i nesegangene og / eller fôr. De er vanligvis ikke-kreft, sett først og fremst hos voksne og kan forårsake hodepine. Når de forekommer hos barn, som er sjeldne, kan det være et tidlig varsel tegn på cystisk fibrose. Polypper er vanligvis behandles medisinsk først med kortison behandling, og hvis dette kurset er mislykket, kan kirurgi for å fjerne polypper være nødvendig.

Hvordan identifisere symptomer på Sinus Polyp Hodepine

Hvordan å identifisere symptomer på Sinus Polyp Hodepine

En vet at en hoved symptom på en Sinus Polyp Hodepine er kjedelig, hyppig hodepine som synes å oppstå på grunn av økt sinus press. Denne store karakteristiske er ofte ledsaget av andre symptomer som oppstår når polypper er roten av hodepine.

•  Gå til legen og la ham eller henne vite om dine symptomer på toppen av hodepine. Hvis de er puster gjennom munnen, kontinuerlig rennende nese, konstant blokkert følelse i nesegangene, bihulebetennelse, snorking og tap av lukt, så polypper kan være årsaken til din hodepine samt disse symptomene.

Forstå hvordan symptomene dine kan være tidlig varsling tegn på polypper. Det hodepine kan være en plage, og ikke nødvendig livstruende, men kan behandles relativt lett med kirurgi. Hvis du har en intoleranse overfor acetylsalisylsyre (hvesing, hevelse i halsen og rennende nese) når disse hodepine utbruddet samt astma, kan polypper fullføre det som kalles Samter sin Triad.