Digidexo.com

Hvordan få B12 som en Vegan

B12 er ofte tenkt på som veganer dilemma. Det er kjent finnes i animalske produkter som kjøtt og meieriprodukter, og er en nødvendig bestanddel for nevrologisk funksjon, DNA-syntesen og dannelsen av røde blodceller. Så hvordan gjør man i kjøtt-og meieri-fri samfunnet innlemme dette viktige vitamin i kostholdet sitt? Berikede matvarer er nøkkelen. Følgende er noen forslag for å hjelpe deg å holde stappfulle av B12.

Hvordan få B12 som en Vegan

Hvordan få B12 som en Vegan

•  Ha frokostblanding og melk erstatning for frokost. Ved inspeksjon, vil du finne at frokostblandinger er beriket med B12. Sjekk din melk erstatning --- enten det er ris, soya eller mutter melk, sjansene er det er befestet i tillegg.

Kjøp en befestet ernæringsmessige gjær. Disse er tynne flak som har en cheesy smak til dem, men de er veganer. Dryss disse velsmakende påfyll på alt du spiser - salater, poteter og bare om noen siderett. Kontroller på etiketten at den inneholder B12, som noen merker ikke er befestet.

Unn deg en energidrikk. Red Bull, Monster og Rockstar gi deg en solid dose av B-vitaminer.

Ta et supplement. Prøv en B12 supplement eller en daglig multivitamin som inneholder B12. Hvis du foretrekker et pulver form av vitamin, prøv Emergen-C.

Vær en god etikett kontrolløren. Mens han etterforsker etiketter for å se om maten er dyr-fri, oppmerksom hvis det er beriket med B12 eller ikke. Noen ganger kan du bli overrasket og finner ut at det er.