Digidexo.com

Hvordan behandle anfall lidelse Med Vitamin Therapy

Leger er begynt å erkjenne fordelene som vitaminer gir for pasientene. Vitamin terapi er stadig mer populært som en naturlig måte å behandle ulike tilstander og sykdommer, herunder beslag, uten den ekle bivirkninger som reseptbelagte meds kan bringe. Begynnelsen et vitamin terapi kan gi deg de nødvendige næringsstoffer som kroppen din er mangler, så vel som å hjelpe i behandlingen av beslag. Start aldri noen vitamintilskudd uten først å rådføre deg med fastlegen.

Hvordan behandle anfall lidelse Med Vitamin Therapy

Aminosyren kjent som taurin sies å spille en viktig rolle i de elektriske aktiviteter som går på i hjernen. Noen mennesker som lider av epilepsi har vist seg å ha en taurin underskudd i hjernen deres. Legge til en taurin supplement kan redusere hyppigheten av anfall, men det synes å være bare midlertidig.

Legge til 400 IE en dag med vitamin E supplement til annen behandling har vist seg å redusere hyppigheten av anfall hos både voksne og barn.

Vitamin B6 supplement har blitt brukt til å behandle barn og spedbarn som opplever visse typer anfall. Effektene hvis vitamin B6 på epilepsi er ikke kjent.

Å ta 5 mg folsyre per dag har blitt rapportert å redusere hyppigheten av anfall. I noen mennesker tar folsyre kan forstyrre krampestillende medisiner og forårsake en økning i beslag.

Hint

  • Alltid konsultere legen din før du begynner på et vitamin terapi.