Digidexo.com

Medisinering Retningslinjer for Type 2 Diabetes

Den innledende behandling for type 2 diabetes er vanligvis utfører måltid planer for blodsukkernivåkontroll, ledsaget av et vekttap og treningsprogram. Noen ganger er imidlertid disse metoder ikke er nok til å hjelpe blodglukosenivåer for å falle innenfor det normale området. Den neste fasen av behandlingen innebærer å ta medisiner for å hjelpe lavere blodsukker nivåer.

Alpha-glukosidasehemmere og Exenatide

Alfa-glukosidaseinhibitorer, i form av Acarbose (Precose) og miglitol (Glyset) er ansvarlig for å bryte ned stivelse som finnes i tarmen og hindre overdreven økning av blodglukosenivået som finner sted etter måltider ved å forsinke absorpsjonen av glukose i tarmen. Denne medisinen er tatt sammen med den aller første bit av et måltid. Denne medisinen kan også tas alene eller i kombinasjon med andre medisiner som sulfonylureapreparater. Bivirkninger av denne medisinen inkluderer gastrointestinale plager, flatulens, fordøyelsesproblemer, diaré og gass.

Exenatid (Byetta) er ansvarlig for å stimulere produksjonen av insulin. Det administreres ved injeksjon, to ganger daglig, innen en time før frokost og middag. Bivirkninger av denne medisinen inkluderer: vekttap, kvalme og akutt pankreatitt.

Meglitinider, Metformin, og Sulfonylurea

Meglitinider, ligner Exenatides, også stimulere produksjonen av insulin i bukspyttkjertelen. Denne medisinen er tatt før hver av dine daglige måltider, tre ganger daglig. Bivirkninger av medisiner kan inkludere hypoglykemi. Medisiner kommer i form av repaglinid (Prandin) og nateglinid (Starlix).

Metformin på den annen side er ansvarlig for å redusere glukose i leveren og samtidig øke glukoseopptak av musklene. Det er tatt en til tre ganger per dag. Den utvidede-release formulering kan tas en gang om dagen. Bivirkninger kan være diaré, urolig mage og kvalme.

Sulfonylurea-forbindelser stimulerer også produksjonen av insulin i bukspyttkjertelen. Det er tatt en eller to ganger per dag, før måltider. Bivirkninger kan være hypoglykemi.

Pramlintid Acetate, Sitagliptin og Tiazolidindioner

Pramlintid Acetate (Symlin) er form for medisiner som administreres via injeksjon. Det kan redusere en diabetiker insulinbehov. Bivirkninger kan være kvalme.

Sitagliptin (Januvia) stimulerer også produksjonen av insulin i bukspyttkjertelen. Det er tatt en gang om dagen med eller uten ledsager måltid. Bivirkningene kan omfatte utslett og allergiske reaksjoner.

Tiazolidindioner, også referert til som TZDs, øke aktiviteten av kroppens eget insulin funnet i fett og muskler. Stoffet stimulerer også reduksjon av glukoseproduksjonen i leveren. Det kan tas med eller uten en medfølgende måltid. Bivirkninger kan være vektøkning, væskeansamlinger, benbrudd og hjertesvikt.