Digidexo.com

Hvordan man skal håndtere et barns Night Terrors

En natt terror er langt verste deretter en dårlig drøm. Barnet våkner skrikende og risting og muligens ikke gjenkjenne sine egne foreldre. Det kan skje hver kveld og varer fra 5 til 30 minutter. Dette skjer med over 25 prosent av barn i Amerika. Nattskrekk er ikke kureres, men barn etterhvert vokse dem. Jeg har opplevd dette med mine barn, og her er trinn av hva en forelder kan gjøre for å håndtere det mens det skjer.

Hvordan man skal håndtere et barns Night Terrors

•  Vær tålmodig. Barnet ditt kan synes å være våken, men de er ikke. De fleste barn trenger ikke engang huske redsler neste dag, så det beste for deg er ikke å bli engstelig, redd eller prøve å vekke barnet. Tålmodig holde barnet eller om barnet hopper når du berører ham, stå ved å sørge for at han ikke får vondt.

Undersøk barnets søvnvaner. Du kan gjøre dette ved å skrive ned henne sove tidsplan i en notisbok. Hvis hennes søvn tidsplan synes erractic, endre det til noe mer stødig. Legene sier en jevn søvn tidsplan bidrar til å hindre natteskrekk og at de skjer mer i barn som er overtrøtt.

Når barnet ditt har hatt hyppige natteskrekk kan du merke en jevn gang at de skjer. Legene foreslår at du bruker din vekkerklokke for å våkne opp før det skjer og deretter vekke barnet. Dette vil veksle søvnsyklus og hindre natteskrekk fra forekommende.

Ta barnet til legen eller fortelle legen din under en av dine årlige godt barne sjekker. Noen leger, hvis de mener det er alvorlig nok, vil fore barnets søvn medisinering. Sørg for at du følger og hold deg til legens opplysninger om når og hvordan man skal gi medisiner til barnet ditt.

Hint

  • Noen mennesker min forvirre milde epileptiske anfall med natteskrekk fordi symptomene er svært lignende. Forskjellen er at milde anfall er mye mer kortfattet da natteskrekk, fra 30 sekunder til et par minutter, men er mye mer alvorlig for deres helse.