Digidexo.com

Hjelp for ADD Kids

Hjelp for ADD Kids

Ifølge Dr. Russell Barkley, en spesialist på oppmerksomhet-underskudd uorden, inneholder et klasserom med 30 mellom ett og tre barn med sykdommen. ADD påvirker et barns evne til å konsentrere seg og kan føre til hyperaktivitet, langsomme følelsesmessige utvikling og søvnproblemer. Hvis ubehandlet, kan barn med ADD har problemer på skolen. Det er mange måter å hjelpe et barn med ADD bortsett fra eller i tillegg til medikamentell behandling. Gir den aktuelle disiplin, kommunikasjon og stabilitet går en lang vei.

Behavior Insentiv Charts

En del av atferdsmodifisering terapi for barn med ADD er bruken av et insentiv diagram. Den av foreldrene viser ønsket og uønsket atferd for barnet. Basert på positive og negative resultater, blir barnet belønnet eller straffet.

Diet

Mens konseptet er ikke helt avgjørende, noen leger mener det er en sammenheng mellom et barns kosthold og hans ADD symptomer. Det er ingen hemmelighet at å spise mye sukker kan gjøre et barn hyperaktive, men å sørge for at et barn spiser protein sammen med karbohydrater kan begrense symptomene kom med en plutselig økning i blodsukkeret.

Struktur

Det er viktig at barn med ADD har en konsekvent, strukturert hjem liv. Foreldre må sette regler som er spesifikke og skissert så ofte som nødvendig. Når barnet gjør noe galt, forklare hvorfor det var galt og hva regelen hun brøt, opprettholde konsistent språk hvis det er mulig.

Mosjon og friluftsliv

Fysisk aktivitet er viktig for barn med ADD. Sport kan bedre konsentrasjon og selvtillit. Å få frisk luft også har vist seg å være positivt for barn med ADD.

Praise

Oppdra et barn med ADD er vanskelig og frustrerende. Husk barnas sterke sider, og gi positiv forsterkning når han viser ønsket atferd.