Digidexo.com

Hvordan naturligvis behandle influensa symptomer i barnets

Hvordan naturligvis behandle influensa symptomer i barnets

Influensa, også kjent som influensa, er en smittsom virusinfeksjon som raskt sprer seg fra person til person. Barn er mer utsatt fordi de ofte er i skole eller barnehage med andre barn, og det er nesten umulig å holde bakterier isolert. Siden influensa er et virus som vil gå sin gang i kroppen, som varer ca fem dager, er det godt å prøve og behandle den med naturlige produkter og masse hvile. Følgende trinn vil bidra til å holde influensa under kontroll og barnet ut av legekontoret.

Hvordan naturligvis behandle influensa symptomer i barnets

•  Oppmuntre barnet til å få nok hvile. Dette er en utfordring når det er så mange ting for dem å gjøre, men resten hjelper kroppen komme seg fra virale sykdommer som influensa. Prøv å begrense barnas tid å spille spill og se på TV. Disse aktivitetene tar energi og at energi er best brukt ved å hvile og tillater kroppen å bekjempe sykdommen.

Oppmuntre barnet til å vaske hendene ofte for å unngå å spre bakterier. Ting som dørhåndtak, håndtak, benkeplater og leker er noen av de beste stedene for bakterier å henge ut. Hyppig håndvask kan bidra til å hindre andre mennesker fra å bli syk. Vanlig såpe vil gjøre, men hvis du vil, investere i en antibakteriell såpe under influensasesongen, som er november til april.

Tilby barnet ditt mat rik på vitamin C for å bidra til å styrke immunforsvaret. Hvis barnet ikke føler for å spise, ha ham drikke noe med vitamin C i den.

Tilby sunne væsker som ingefær te og grønnsaksbuljong. Disse væskene holde slimete tynn og hjelpe tømme kroppen. Anis og mullein te er også stor fordi de er både naturlige expectorants. Og hvis du kan få barnet ditt til å spise en liten bit av hvitløk, gjøre det. Hvitløk har gode antibakterielle egenskaper og kan holde infeksjoner fra å bli verre.

Hvis barnet ditt liker å ta et bad, kjøre et varmt bad og satt i et par dråper eterisk lavendelolje. Lavendel har både antiseptisk og antibakterielle egenskaper og kan bidra til å berolige en hoste eller mindre irritasjon. Lavendel har også en beroligende effekt på barn, og det er godt å hjelpe dem å slå seg ned før leggetid.

Hvis barnet ditt tåler smaken, kan echinacea også bidra til å styrke immunsystemet. Besøk et lokalt marked som Whole Foods eller helse-butikken og finne ut den spesifikke dose for barnet ditt.

For å fjerne tett nese og hoven, rosa øyne som ofte følger med influensa, bruker morsmelk. Putting bare en dråpe eller to i øynene eller nesen fungerer veldig bra. Du kan gjøre dette flere ganger om dagen. Hvis du ikke ammer, spør en venn til å låne deg bare noen få gram. Du bør legge merke resultater etter neste dag.

Det er en fantastisk homeopatisk medisin som heter Oscillococcinum som behandler influensalignende symptomer hos både voksne og barn. Det har ingen bivirkninger, interaksjoner og kan ikke døsig. Den kommer i raske-oppløsning pellets og kan finnes på din lokale stoffet eller mat butikken.

Hint

  • Gjør en avtale med en homøopatisk lege eller en herbalist for mer spesifikke løsninger.
  • Hold deg unna melk, noe som kan hindre prosessen ved jevning slimete og gjør det vanskeligere å utvise.
  • Hvis barnet ditt ser ut til å ha problemer med å puste eller har en alvorlig hoste og høy feber, har han undersøkt av helsepersonell.