Digidexo.com

Hvordan takle en Teen død

Hvordan takle en Teen død


Å miste en venn eller et familiemedlem er ødeleggende, og når coping med en ungdoms død kan du oppleve en rekke følelser. Det kan være tristhet, sinne, depresjon og til og med skyldfølelse. Sorgprosessen kan vare noen måneder eller det kan vare livet ut. Følg disse trinnene for å begynne å takle en ungdoms død.

Hvordan takle en Teen død

•  Skriv ned følelser og følelser i en journal. Uttrykke dine bekymringer, bekymringer og kanskje til og med skyldfølelse du opplever. Skrive ned disse følelsene vil hjelpe i helbredelsesprosessen. Hvis du snakker med noen er ikke et alternativ, kan journalføring hjelpe hvis du ønsker å uttrykke en følelse eller en bekymring.

Crying hjelper når coping med en ungdoms død. Det frigjør følelser, slik at kroppen og sinnet til å helbrede. Kilde tårer og følelser kan til slutt føre til en økning i tristhet og depresjon, noe som kan føre til en enda lenger helbredende prosess.

Snakk med andre om tenåringens død, hvordan du føler og noen skyld kan du bli opplever. Det er ikke bra å holde disse følelsene inne. Du kan velge å betro seg til en betrodd venn, familiemedlem, terapeut eller enda et medlem av kirken samfunnet.

Godta følelser og følelser. Du trenger ikke å like det som skjer rundt deg, men å anerkjenne hva som skjedde og hvordan du har tenkt på å håndtere det, er et skritt i riktig retning. Det kan ta dager, måneder eller år for å akseptere dødsfallet til en tenåring.

Unngå å ta narkotika eller misbruke alkohol da dette bare vil forsterke depresjon og sinne du kan føle. Finne andre veier for utgivelsen som trener, ringer en venn, skrive i dagboken din, og selv ser på gamle fotografier.

Hint

  • Hvis du er alvorlig deprimert, ta kontakt med din lokale lege eller søke rådgivning fra en lisensiert terapeut.