Digidexo.com

Naturlig rette for Vertigo hjemme

Hvis du opplever sensasjonen av fallende, spinning, vippe eller svimmelhet, eller til og med kvalme eller oppkast, vet du symptomene på svimmelhet. Ikke være i stand til å komme ut av sengen, eller finne deg selv på gulvet, kan være skremmende. Ved hjelp av hjemme rettsmidler, kan du ha mer kontroll over denne ubalansen, selv midt i et angrep. Rettsmidler for vertigo spenner fra trening til urte-behandlinger til common-sense spising.

Trening

Den Epleys prosedyren er en metode for å bli kvitt svimmelheten. Du sitter på sengen med en pute bak deg.
Hvis du vet, hvilket øre har vertigo, snu hodet til den siden 45 grader. Len deg tilbake, raskt forlenge halsen og deretter hvile hodet på sengen. Den berørte øret skal være under. Vent i 30 sekunder. Snu hodet 90 grader til høyre - ikke heve det - og venter på nytt i 30 sekunder. Snu kroppen din og hodet 90 grader til høyre, vente ytterligere 30 sekunder. Nå sitte opp. Gjør denne øvelsen tre ganger om dagen til du er symptomfri.

Rettsmidler

Gingko biloba er en naturlig kur for vertigo fordi det hjelpemidler blodstrømmen til hjernen. Ingefær er en annen urtemedisin som stopper symptomer raskt. Å drikke åtte glass vann per dag hjelper. Tilsett 1 ss. av korianderfrø til et glass vann over natten. Den neste dagen, sil vann og drikke.
Sort pepper, sitronsaft og salt vann blandet sammen er et annet middel.

Prøv å ta mandler, gresskarfrø, 1 ss. av valmuefrø og 3 ss av hvete, og suge dem over natten i vann. Den neste dagen, male dette til et fint pulver. Fry smør med en liten skje av nellik, tilsett pulver og kopp melk i pannen og kok opp. Drikk dette en gang om dagen til symptomene stoppe.

Tips

Ikke rykk hodet, som kan bringe på et angrep. Alltid stige sakte. Pust sakte og stødig. Unngå fornøyelsesparker og virtuelle spill. Hvis du føler vertigo start, fokusere på noe som står stille. Som vil sende signaler til hjernen din til å stoppe svimmelhet. Spis vitaminer og protein-laden matvarer. Legg spon av lime og sitron til grønnsaker og salater. Unngå sjokolade, stekt mat, avkjølt te, salter og koffein. Salte nøtter og søtsaker kan også forårsake svimmelhet.

Sjekk ut noen av dine medisiner for å sørge for at de ikke forårsaker disse symptomene.