Digidexo.com

Mineraler som Cure Ringorm

Ringorm, en rød, kløende, ringformet utslett forårsaket av sopp, er en plagsom og smittsom hud problem som infiserer føtter, spiker senger, hodebunn og kropp, per Mayo Clinic. Det er synlig for øyet som en rød ring som flater på huden. Jock kløe og fotsopp er typer ringorm. De som søker en naturlig behandling vil bli lettet over å finne at det er mineral botemidler tilgjengelig.

Kolloidalt sølv

Prøv ren kolloidalt sølv. Påfør topically i høy konsentrasjon (alt fra 100 ppm til 500 ppm). Du må konsekvent bruke det fem til seks ganger om dagen på det infiserte området. Forvent infeksjonen å rydde opp i tre til fire dager.

Selensulfid

Spesielt nyttig for ringorm i hodebunnen, selen sulfide dreper ringorm sporer som forårsaker soppen å spre seg. Se etter en shampoo, eller en spesiell soppkrem som inneholder dette mineralet. Bruk en eller to ganger daglig.

Sinkpyrition

Sinkpyrition er en kraftig antibakteriell, antifungal forbindelse som anvendes til behandling av flass og ringorm. Tilgjengelig som salver som kan plasseres på huden eller i sjampoer, bruker en eller to ganger daglig.

Svovel

Svovel er også en god måte å behandle ringorm. Prøv en salve eller et pulver og gni på den spesifikke området en gang daglig. Du vil se resultater i et par uker, men bør fortsette å bruke den i minst to måneder for å sikre at du har fullstendig kurert infeksjonen.

Forebygging og forholdsregler

Siden sopp som forårsaker ringorm trives best i varme, våte områder, ta forholdsregler. Ikke gå rundt barbent i garderober eller svømming områder, spesielt hvis det er et offentlig basseng. Unngå boblebad. Ikke del treningsklær eller håndklær.