Digidexo.com

Steg for steg guide til Quick Vekttap

Raskt vekttap er det alle ønsker, men det kan være en skremmende oppgave. Uten en plan for angrep, kan du ende opp med å sulte deg selv uten å få de resultatene du ønsker. Følg disse trinnene for å nå målet ditt.

Sette et realistisk mål

Bestem hvor mye vekt du vil miste, og fristen. Du vil gjøre for å miste nok vekt til å passe inn i de trange jeans av helgen? Du vil gjøre for å være to størrelser mindre for at bryllupet neste måned? Vær spesifikk slik at du vet hva du sikter til.
Du bør være realistisk, også, som, for eksempel, er det ikke lurt å forvente å miste 20 pounds i to uker. Å miste mer enn 2 pounds per uke kan starte en syklus av yo-yo slanking, der vekttap er etterfulgt av en enda større vektøkning. Enda viktigere, kan miste en stor del av vekten i en så kort tidsperiode være for mye for kroppen å håndtere, noe som resulterer i helseproblemer.
For i siste liten mål, ikke har tenkt på å miste mer enn 5 pounds i den første uken.

Endre vaner

De ekstra pounds så ikke ut over natten, så studere dine vaner for å finne ut hvordan du gått opp i vekt. Hvis du finner ut at du besøker automaten hver dag klokken 15:00, gå en rask tur i stedet. Hvis du sitter foran tv med en skål med iskrem hver kveld, prøve å strikke eller gjøre et kryssord for å holde hendene opptatt. Hvis du alltid vaske av barnas plater, lagre leftovers for en annen tid eller dumpe dem i søpla.

Planlegg måltidene dine

Ta noen minutter til å planlegge hva du skal spise hver dag, med fokus på de fire grunnleggende: magre proteiner, hele korn, grønnsaker og frukt. Eliminere tilsatt sukker, salt og fett så mye som mulig, og unngå alle mellom-måltid snacks for den raskeste vekttap. Hvis du må spise noe, velger frukt eller grønnsaker (uten dip).

Trening

Trening i minst 30 minutter hver dag for å fremme god helse. Prøv tre rask 10-minutters turer å komme i gang. Hvis du allerede har en regelmessig mosjon rutine, gjør det lengre og / eller øke sin intensitet. Hvis du arbeider ut til en halvtimes trening video daglig, gjør to av dem eller velge en hardere treningsøkt. Tidsplan trening i din daglige rutine.

Ikke tillat Excuses

Hvis været tar en sving til det verre rett før din daglige spasertur, gå uansett. Hvis en siste-minutters lunsjmøte kalles, bestille en salat i stedet for å gå for pizza. Hvis det latte synes å være å ringe deg, holde seg sterk og nippe til vann eller svart kaffe i stedet.

Advarsler

Ulike slankepiller forårsake bivirkninger, for eksempel hjertebank, irritabilitet og søvnløshet. Unngå dem.
Diabetikere og de med andre kroniske helseproblemer bør konsultere lege eller ernæringsfysiolog før du starter noen vekttap program for å unngå komplikasjoner.