Digidexo.com

Hvordan bli kvitt et kjæledyr Bendelorm

Hvordan bli kvitt et kjæledyr Bendelorm


Bendelorm, om enn ekkelt og skummelt, er en av enkleste innvollsorm å forholde seg til når det kommer til hvordan de påvirker kroppen medisinsk. Bendelorm kan finnes i dyr av alle typer-fra katter og hunder til fisk og mus. Det du kanskje ikke vet er at den viktigste komponenten for å bli kvitt bendelorm er å kontrollere miljøet kjæledyret.

Hvordan bli kvitt et kjæledyr Bendelorm

diagnostisere bendelorm infestation først. Selv om en veterinær kan teste en avføringsprøve, er det avslørende tegn du kan se etter hjemme på forhånd. Se etter korte, hvite ormer som utvider og kontrakt i kjæledyret avføring. Ser også for tørkede ormer på størrelse med en agurk frø i kjæledyret sengetøy eller rundt endetarmen. Alle disse er gode indikasjoner på at kjæledyret ditt har bendelorm.

Ta en avføringsprøve med deg til veterinæren. Hvis du har funnet noen tørkede ormer i sengetøy eller i kjæledyret pels rundt endetarmen, samle en liten prøve også. Selv om du ikke ser bendelorm i dyrets avføring, ta en prøve uansett. Veterinæren kan kjøre en rekke tester for å utelukke forskjellige sykdommer.

Har kjæledyret veterinær forskrive en bendelorm medisiner. Administrere medisiner enten muntlig eller ved injeksjon. Medisinen bør drepe bendelorm innen 24 til 48 timer.

Drep alle loppene på kjæledyret og i hjemmet. En infisert loppe kan re-infisere din pet med bendelorm. Du må opprettholde en ren og loppe-fritt miljø for kjæledyret å bo ormen gratis.

Hold kjæledyret bort fra små dyr og gnagere hvis de er naturlige jegere. Ikke la dem snuse andre dyrs avføring.

Ta kontakt med din veterinær hvis kjæledyret erfaringer oppkast eller diaré, hvis han fortsetter å gå ned i vekt eller pels eller hvis du fortsetter å se bendelorm segmenter etter behandlingen er avsluttet.

Hint

  • En bendelorm injeksjon er enklere for kjæledyr som nekter å ta piller.