Digidexo.com

Subway diett informasjon

The Subway kosthold er unik i at det er den eneste store diett basert på en fast-food selskapet. Som et resultat av kostholdet, har selskapet bygget et rykte som et sunnere alternativ til hamburgere, pommes frites og pizza.

Historie

Subway restauranter ble startet av Dr. Peter Buck og Fred DeLuca i 1965 i Bridgeport, Connecticut, som en måte å finansiere DeLuca college utdanning. I 1974 eide de 16 restauranter over hele staten og begynte franchising. I dag er selskapet verdens tredje største fastfood-selskap med 30.000 lokasjoner i 90 land.

Diet

The Subway diett ble opprettet av Jared Fogle, en tidligere University of Indiana student som skal ha gått nesten 250 kg. på ett år ved å erstatte to måltider om dagen med en Subway sandwich. Ifølge selskapets hjemmeside, Fogle kosthold besto av kaffe til frokost; en 6-tommers kalkun sub med masse grønnsaker, men ingen majones eller ost, bakt potet chips og en diett brus til lunsj; og en fot lange veggie sub til middag.

På ett år gikk han fra £ 425. til 190 kg. Han opprettholder sin vekttap ved å fortsette å gå ofte og begrense fett og alkoholholdige drikkevarer. Han fungerer som en talsmann for selskapet og gjør hyppige opptredener for å diskutere sunt kosthold.

Subway meny

I dag tilbyr selskapet syv smørbrød omtalt som «Jared favoritter." Disse inkluderer kalkunbryst, kalkunbryst og Schwarzwald skinke, stekeovn stekt kyllingbryst, søte løk kylling teriyaki, black forest ham, Subway klubben og veggie delite. Det er også en 6-tommers roastbiff sandwich. Hver av disse er oppført med 6 gram fett eller mindre. Selskapet tilbyr også andre smørbrød som inneholder mer fett og kalorier. Hver kunde kan angi hvilke ingredienser er brukt i hver sandwich på bestillingstidspunktet.

Trening

Mens Fogle kosthold er kjent for sin lojalitet til Subway produkter, han også gått en mil hver dag for å få sine måltider.

Hensynet

Selskapets hjemmeside viser ikke en bestemt diett å følge. Den inneholder følgende ansvarsfraskrivelse: "Personer gått ned i vekt ved å trene og spise en balansert, redusert kaloriinntak som inkluderte metrostasjon smørbrød med 6 gram fett eller mindre Deres resultater er ikke typisk Din tap hvis noen vil variere Spør legen din... før du begynner noen vekt-tap programmet. "

Det er detaljert næringsinformasjon for hvert produkt på selskapets hjemmeside og i butikkene. Selskapet tilbyr også supper og wrap smørbrød (i stedet for en konvensjonell ubåt roll).

Tips

Det skal bemerkes at mens den undergrunns diett kan være næringsrik, kan den også være forholdsvis kostbart. En 6-tommers kalkun sub koster litt over $ 4 og en fot lang sub koster litt mer enn $ 6. Et alternativ er å bruke de samme ingrediensene til å gjøre lignende smørbrød hjemme.