Digidexo.com

Hvordan skjule og redusere Rosacea Rødhet

Hvordan skjule og redusere Rosacea Rødhet


For å holde et friskt utseende, er det viktig å ikke bare skjule den stygge rødhet i rosacea, men for å helbrede det, og unngå irritasjon så mye som mulig. Her er en enkel diett for å forebygge, behandle, og dekke opp rosacea.

Bruksanvisning

En får diagnosen:
Vær sikker på at det du har er faktisk rosacea. Har legen din undersøke deg. Forklare dine symptomer, inkludert eventuelle andre ting du har lagt merke til med kroppen din. Din rødhet kan skyldes en rekke forhold, og legen din kan utelukke disse ut.

Cleanse:
Bruk en mild cleanser på ansiktet morgen og kveld, anvendt i sirkulære bevegelser med fingertuppene. Holde vannet varmt, ikke varmt eller kaldt, og enten lufttørke eller tørk med et håndkle. Ikke gni! Bruk en mild rensemelk fra et kvalitetsmerke som du stoler på, spesielt en som sier det er for sensitiv hud og reduserer rødhet, som Eucerin eller aveeno.

Fukte:
Så snart du er ferdig med rensing, sette fuktighetskrem på mens ansiktet er fortsatt litt fuktig og varm til hjelp i absorpsjon. Bruk en fuktighetskrem spesielt for sensitiv hud og / eller rødhet reduksjon som har solbeskyttelse. Et eksempel er Aveeno Ultra Calming eller Aveeno Clear Complexion hvis du har kviser.

Camouflage:
Nå som ansiktet ditt er ren og fuktig, har du et stort lerret for makeup. Bruk en kvalitet mineral foundation påføres i en sirkulær rasping bevegelse med en myk kabuki børste eller den myke puten som kan komme innebygd. Filosofi og almay dekselet godt ennå se naturlig. Du kan deretter bruke skimmerpudder som vil skjule rødhet enda mer ved å reflektere lys. Pop har en utheving pulver som har flere farger sammen i en container, slik at du kan skjule det du trenger å samtidig legge dimensjon til ansiktet ditt. Gjør din øye og leppe makeup hvordan du ønsker.

Protect:
Forhindre rosacea angrep ved å bo ut av direkte eller langvarig sollys, brå temperaturendringer som for eksempel komme inn i en varm bil eller la kald vinter vinden treffer ansiktet ditt. Det er også godt å holde vann til dusj og ansikt rensing fra å bli veldig varmt eller veldig kaldt. Observer dine reaksjoner til visse matvarer, drikke, kjemikalier eller andre aktiviteter for å lære hva du selv trenger å holde seg borte fra. Når du finner de riktige produktene, riktig sminke, og lære hvordan unngå din rosacea triggere, skal det ta bare en uke eller to for å merke en forbedring. Etter noen måneder med å holde seg med riktig diett for deg, kan huden din bli så klar og sunn at du ikke trenger noen makeup!

Tips og advarsler

  • Alltid lytte til legen din.