Digidexo.com

Allergi Medisin Ingredienser

Allergi medisiner brukes til å behandle symptomer på allergiske tilstander som følge av kontakt med triggere som mold, støv og kjæledyr dander. De er tilgjengelig i mange formuleringer og styrker, og kan inneholde en kombinasjon av ulike medikamenter. Ifølge EverydayHealth.com, en av 5 personer lider av allergi, mange av dem bruker over-the-counter allergi medisiner til å behandle sine symptomer. Bivirkninger kan være søvnighet, sedasjon, rask hjerterytme og humørsvingninger som visne som medisinen slites av.

Antihistaminer

Antihistaminer er allergi-bekjempelse legemidler som virker ved å redusere kroppens histamin reaksjon på oppfattet truslene som pollen, mugg og andre allergener. Det finnes to hovedtyper --- de første og andre generasjons antihistaminer, begge har visse fordeler og ulemper.

Første generasjons antihistaminer som difenhydramin (Benadryl) og klemastin (Tavist) er kjent for å forårsake sedasjon og andre negative bivirkninger, men er generelt effektive i behandling av allergiske symptomer. Annengenerasjons antihistaminer som loratadin (Claritin) og feksofenadin (Allegra) har mindre sannsynlighet for å forårsake uønskede døsighet, men kan være dyrere.

Decongestants

Slimhinneavsvellende midler brukes til å bekjempe tett nese og bihuler press forårsaket av allergi. De virker ved å hemme blodkarene i nesen, og dermed renser nesegangene og gjør puste lettere. Vanlige decongestants inkluderer pseudoefedrin, synephrine og fenylpropanolamin. Decongestants kan være farlig for personer med høyt blodtrykk, glaukom og andre forhold, så ta kontakt med en lege før bruk hvis du har en alvorlig eller kronisk medisinsk tilstand.

Expectorants

Expectorants bidra til å tømme lungene for slim. De virker ved å løsne slim og indusere hoste, noe som bidrar til å fjerne overflødig slim som fanger bakterier og øker risikoen for infeksjon. Guaifenesin er den ledende over-the-counter slimløsende finnes i de fleste allergi og hoste medisiner. Den har unike slim-tynning og luftveis-smørende egenskaper som gjør hver hoste mer produktive og mindre smertefull.

Hoste suppressants

Antitussiva (hoste suppressants) er ofte inkludert i allergi medisiner for å stoppe uproduktiv hoste. De undertrykker trangen til å hoste, slik at allergikere å sove og utføre andre daglige aktiviteter uten den smertefulle avbrudd av hoste. Resept allergi formler inneholder ofte opiater hostedempende midler, som fungerer direkte på områder i hjernen som styrer hosterefleksen. Over-the-counter preparater inneholder generelt NMDA antagonist dekstrometorfan, også kjent som DXM.

Hoste suppressants er ofte kombinert med slimløsende. Mens det kan virke mot sin hensikt, kan kombinasjonen bidra til å redusere mengden av hoste og samtidig øke produktiviteten i hvert hoste.

Analgetika

Fordi allergi kan forårsake hodepine, sinus press og andre typer smerte, smertestillende er en vanlig ingrediens i mange allergi medisiner. Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) redusere produksjonen av smertefremkallende kjemikalier som kalles prostaglandiner, og inkluderer legemidler som ibuprofen, aspirin og naproxen.

Paracetamol er en annen populær smertestillende og feber redusering. Det går under merkenavnet Tylenol og er ikke et medlem av NSAID-familien. Paracetamol er effektive i behandling av hodepine, muskel- og leddsmerter, feber og generelle smerter og smerter i forbindelse med forkjølelse, influensa og alvorlig allergi.