Digidexo.com

Hvordan lage en disposisjon for en sunn Eating Essay

Nøkkelen til å skrive noen essay disposisjon er å forstå emnet og argumentet du ønsker å legge frem. Det er viktig å merke seg at "sunn mat" er forskjellig fra "sunt kosthold", i at en diett, i hvert fall i dagligdagse uttrykk, refererer til en midlertidig justering av matvaner, mens "sunn mat" er en livslang forpliktelse. Ved hjelp av det som en plattform, noe som skaper et omriss kan hjelpe til med å organisere ideer for å skape en sammenhengende stykke.

Hvordan lage en disposisjon for en sunn Eating Essay

En etikett ditt første avsnitt med den første romertall (I). Begynn med å diskutere usunne matvaner. Det kan overraske en student av ernæringsmessige helse hvor lite den gjennomsnittlige personen forstår om et balansert kosthold. Bryte denne delen ned i tre deler, og merk dem "1.", "2." og "3." La denne introduksjonen tjene til å sette frem fordelene ved å spise sunt, beskrive usunne matvaner og deres negative effekter; og peker ut vanlige misoppfatninger om usunn spising (for eksempel at mange 'fruktjuicer' på markedet inneholder svært lite faktiske juice). Under hver av disse tre punktene, legge små bokstaver "en.", "B.", "C.", Og ved siden av dem, påpeker du vil diskutere og referansene du vil bruke.

For eksempel:

Vanlige misoppfatninger

en. Fruktjuice med lav prosentandel faktiske juice

b. Karbohydrater og sukker

c. Fast food vs hjemmelaget

Flytt på kroppen av argumentet ditt. Hva faller under romertall (II) vil trolig være langs linjene av "hvordan du spiser sunt hver dag." For å svare på dette, layout disposisjonen som tidligere diskutert. Se i teksten din, hvis du er i en klasse, eller en annen guide for å hjelpe deg stivne dine fakta. Det kan være lurt å bestille denne delen (1) Sunn frokost matvarer (2) Sunn Lunsj alternativer (3) Sunn Dinners. Eller, kan det være lurt å bryte ned dine seksjoner i henhold til matvaregrupper (1) frukt og grønnsaker, (2) kjøtt og fisk. Men du velger å organisere avsnitt, forklare dine sunne valg. Du kan bestille disse forklaringene i disposisjonen også. For eksempel:

Sunne frokoster

en. Redusere inntaket av mat med høyt kolesterol kan forbedre hjerte helse.

b. En frukt eller havrebasert frokost inneholder store mengder fiber som er bedre for fordøyelsen.

c. Frukt inneholder naturlig sukker og vitaminer som kan øke energi.

Lag en avsluttende. Den tredje romertall til essay omrisset er hvor du kjører hjem poenget ditt. I essayet ditt, vil du ønsker å oppgi poenget ditt klart og konsist. Det skal se omtrent slik ut:

III. Konklusjon

Sunn mat er en liten ting du kan gjøre for å forbedre helsen din

en. Kan virke vanskelig å bryte gamle vaner

b. Vil ha et varig inntrykk på barn og kjære

c. Fra et økonomisk ståsted, kjøpe fersk lokal mat bidrar til svai markedet mot sunnere alternativer

Hint

  • Hvis du skriver et essay om å spise sunt, er det en god sjanse for at du tar en ernæring klasse. Hvis dette er tilfelle, lytte nøye til instruktøren og hva hun forventer av oppgaven din. Også trekke informasjon fra flere kilder og alltid riktig kreditere din informasjon.