Digidexo.com

Viktigheten av Birds til African TribesFugler er vevd inn i mytologi og åndelighet tidlige afrikanske stammer. Tidlige egyptiske guder var zoomorphic; de hadde dyreegenskaper. Den egyptiske guden Horus er vanligvis vist med hauk hode. Den egyptiske gudinnen Nekhebet er avbildet som en kvinne med hodet av en gribb. Tidlige afrikanske stammer tilbad disse fuglelignende guder og hedret sine fjær som et middel til hellig rituale.

Bringers av Fertility

Tidlige sørafrikanske stammer mente at trekkfugler som har oppstått i løpet av året befruktet landet. Gribben ble sett på som det ultimate symbolet på fruktbarhet. De trodde hvor det var en gribb, sikkerhet og renhet - de elementer som er nødvendige for livet å begynne - vil alltid være til stede.

Symboler av Trancendence

Credo Mutwa, en sør-afrikanske Sangomas (heksedoktor) hevder at fuglene er sjelene til mennesker som har nådd en høy tilstand av perfeksjon. De representerer prosessen med åpning til en høyere visdom og kunnskap. Mutwa uttalt at når du blir reinkarnert syv ganger på jorden som et menneske eller dyr, du "nå tilstanden av en fugl." Dette antas å være staten ultimate jordiske frihet; å være en skapning som er av luft, jord og vann.

Hellige symboler

I afrikanske stammene, mange fugler legemliggjøre kvalitetene til Guds. Disse fuglene blir sett på som symboler eller tegn på en hellig tilstedeværelse i naturen: Skyggefugl, et symbol på forfengelighet og menneskelig nytteløse; struts, den bringer av visjoner og drømmer; gribb, antas å være den opprinnelige store jord mor, det ultimate symbol på fruktbarhet.

Elements of Ritual

Selv om det er lite dokumentert av ritualene fra gamle afrikanske stammer, er det kjent at moderne voodoo seremonier oppsto i disse tidlige afrikanske stammer. Voodoo religion hedrer egget som et symbol for deres gud Danbala, som blir tilbedt sammen med den katolske St. Patrick. Egget blir sett på som fødestedet til fuglen, og derfor beæret og brukes til å få kontakt med det guddommelige i ritualet. Voodoo ritualer bruke fjær på samme måte som mange andre urfolks kulturer brukt fjær i ritual: for å levere ønskene til de aktuelle guder og frigjøre plass av negativ energi.