Digidexo.com

Herbal Medicine for livmorhalskreft

Livmorhalskreft er en av de vanligste kreftformene som påvirker kvinner i dag. Regelmessige pap undersøkelser blir stadig mer vanlig, noe som gjør at kreften mer synlig. Livmorhalskreft som oppdages tidlig har en tendens til å reagere mer positivt på behandlingen deretter kreft som oppdages senere. Det er flere behandlinger for kreft i livmorhalsen, slik som stråling og kjemoterapi, som kan anvendes i forbindelse med forskjellige urte botemidler. Mens kontroversielt i det medisinske feltet, kan urte-behandlinger gi positive resultater når de brukes sammen med mer standardbehandling.

Hvitløk

Alderen hvitløk ekstrakt er full av antioksidanter og antas å inhibere og ødelegge veksten av cervikale kreftceller. De naturlige antioksidanter som finnes i hvitløk stimulere immunsystemet, spesielt T og hvite blodceller som hjelpemiddel i behandling av livmorhalskreft.

Goldenseal

Goldenseal er en urt som dreper smittebærende organismer i vagina. Livmorhalskreft ofte resulterer i vaginal vev bli irritert, hoven eller infisert. Goldenseal kan forbedre vaginal sirkulasjon, lettelser ubehag. Goldenseal kan brukes sammen med konvensjonelle behandlinger, for eksempel strålebehandling, og kan lindre bivirkningene ved kjemoterapi ved å holde hvite blodceller. Goldenseal kan tas som et kapsler, ekstrakter, eller te, i en dose på 4-6 gram daglig.

Astragalus

Astragalus har blitt brukt i tradisjonell kinesisk medisin i mange år, og oppfører seg omtrent som Goldenseal. Astragalus inneholder antioksidanter som beskytter cervikale kreftceller mot frie radikaler som truer dem samtidig forbedre immunsystemet på samme tid. Astragalus kan tas som en kapsel, 250-500 mg, tre ganger daglig. Det kan også være gjennomsyret av te, 3-6 gram tørket rot til 12 gram vann, tre ganger om dagen.