Digidexo.com

Slik behandler Foot Pain

Foot smerte kan ha en rekke årsaker, fra å stå på føttene hele dagen for å nervøs fot rykninger. Uavhengig av årsak, er foten smerte elendig, som våre føtter bære oss, bokstavelig talt, gjennom hele hverdagen. Heldigvis finnes det noen enkle tips som du kan bruke til å administrere din fot smerte.

Bruksanvisning

•  Trim tåneglene ofte, holde dem relativt kort og kutte rett over toppen. Pass på at du ikke klippe neglene for lavt, spesielt nær kurver av neglen, som det øker risikoen for inngrodde tånegler; vil imidlertid holde neglene trimmet bidra til å hindre negler fra å gni inn sensitiv hud eller trykke inn skoene dine, forårsaker smerte.

Bruk riktig fottøy og endre skoene daglig for å behandle og forebygge foten smerte. Sko bør ha mye bue støtte, bør være lett og bør ikke krampe tærne. Hvis du har foten smerte regelmessig, unngå høye hæler og vurdere å kjøpe sko som er en halv størrelse større enn du vanligvis kjøper.

3 isen føttene når de begynner å forårsake smerte, plassere en ispose på smertefulle områder i 10 til 15 minutter opp til fem ganger daglig hvis det er nødvendig for å håndtere smerte. Mens mange mennesker suge føttene i varmt vann etter en lang dag, kan varmen faktisk forverre hevelse, betennelse og smerter, så husk, er isen på bedre vei å gå.

Masser føttene ofte, spesielt rundt hælen og i buen av foten din. Få profesjonell massasje nå og da kan hjelpe også, spesielt dype massasjeteknikker som rolfing, sports massasje og dype vev terapi.

Tenk å se en podiatrist hvis du har beinproblemer, flate føtter eller tilbringe hele dagen stående. En fotterapeut kan lage spesielle innleggssåler for skoene som tilbyr støtte på de rette områdene, og hjelper deg å administrere og forebygge kroniske smerter.