Digidexo.com

Hvordan virker Zocor arbeid?

Hva er Zocor?

Zocor (simvastatin) er et medikament foreskrevet for å behandle høyt kolesterol. Zocor er en av flere medikamenter som kan bli anvendt for å behandle denne tilstand. Denne medisinen er vanligvis foreskrevet etter kostholdsendringer alene har vært mislykket i gende kolesterol. Selv om det kan ha noen plagsomme bivirkninger som trøtthet, fordelene langt oppveier bivirkninger. Høyt kolesterol er en av de viktigste årsakene til hjertesykdom og bør overvåkes jevnlig gjennom en persons liv.

Hvordan virker Zocor arbeid?

Zocor er en del av 3-hydroksy-3-metylglutaryl-koenzym A (HMG-CoA) reduktaseinhibitorer klasse av medikamenter. Kolesterol produseres i kroppen, og det er også kjøpt fra matvarer som spises som inneholder overflødig kolesterol, slike fett kjøtt og egg. Denne medisinen blokkerer enzymet som er ansvarlig for å utløse produksjonen av kolesterol i kroppen. Dette vil bidra til å redusere total kolesterol tilstede i blodet og reduserer risikoen for tilstoppede eller blokkerte arterier som kan forårsake et hjerteinfarkt.

Ved hjelp av Zocor med et sunt kosthold

Zocor er ment å bli brukt i forbindelse med en sunn diett for å være den mest effektive i å senke totalkolesterol. Personer med høyt kolesterol bør spise mye frukt, grønnsaker og helkorn. Også, spise fisk kan også bidra til å bekjempe høyt kolesterol. Personer med høyt kolesterol bør unngå høyt kolesterol matvarer som hele melkeprodukter og bearbeidede matvarer som inneholder transfett.

Tips for å ta Zocor

Vanligvis vil pasienter som tar mellom 20 og 40 mg Zocor hver dag. Ifølge Mayo Clinic, har noen undersøkelser funnet at å ta Zocor om natten kan være mer effektivt enn å ta det i morgen. Imidlertid er det viktigste at medisinen tas hver dag. Også anbefaler Mayo Clinic at Zocor ikke tas sammen med grapefruktjuice, fordi det kan føre til at stoffet skal bli mer potent og potensielt skade nyrene. Denne medisinen bør ikke benyttes når du er gravid eller ammer.