Digidexo.com

Hvordan Boost Metabolism med urter

Hvordan Boost Metabolism med urter


Er du ute etter en måte å øke stoffskiftet? Hvis du er stoffskiftet er treg, kan det virkelig påvirke din evne til å gå ned i vekt. Det er mange grunner til at stoffskiftet kan bremse ned. Disse inkluderer aldring, stress, dårlig kosthold, mangel på mosjon og genetikk.

Den gode nyheten er at det er håp. Du kan øke stoffskiftet naturlig. Du kan hjelpe stoffskiftet ved å forbruke urter som hjelper hastigheten. Disse er mildere på kroppen enn vekttap kosttilskudd som typisk overbelaster kroppen din med koffein. Problemet med disse kosttilskudd er at koffein kan skade stoffskiftet enda mer. Prøv disse tipsene i stedet!

Bruksanvisning

Bruksanvisning

•  Grønn te fungerer fordi det er en termogenetisk middel som betyr som hjelper deg å forbrenne flere kalorier utover hva du vanligvis ville brenne. Hvis du er følsom for koffein kan du bruke koffein-fri te, og det vil fortsatt være like effektive.

Tare bidrar til å øke stoffskiftet fordi den inneholder jod som er viktig for skjoldbruskkjertelen. Dette fungerer spesielt godt hvis du har en skjoldbrusk som ikke fungerer som den skal. Du kan enten kjøpe tare granulat eller bruke tare (enten flak eller hele anlegget) i maten du spiser.

Mate er en annen urt som folk bruker for energi, og siden det har bare en liten mengde koffein, det er bra for folk som er følsomme for koffein. De fleste supermarkeder selger kompis te, eller du kan gå til din lokale helsekost butikk. Du kan finne te på nettet også.

Ingefær, kanel og cayenne pepper er alle urter som har en termogenetisk effekt akkurat som grønn te. De bør imidlertid bare brukes i små mengder. Prøv å lage mat hver dag med minst ett av disse urter. For eksempel kan du strø en liten mengde av Cayenne i en stek, lage en marinade med ingefær eller strø litt kanel i litt havregryn.

Tips og advarsler

  • Mosjon og spise riktig for å bidra til økt metabolisme enda mer.
  • Finne nye måter å lage mat med urter for å legge til variasjon i kostholdet ditt og øke den ernæringsmessige verdien av maten du spiser.
  • Hvis du har et alvorlig helseproblem, kan det være lurt å rådføre seg med lege eller ernæringsfysiolog før du gjør endringer i kosthold og livsstil.