Digidexo.com

De første Dental verktøy

De første Dental verktøy


Tidlige tannlege verktøy gir et glimt inn i tannbehandling i sine tidligste år. De tidligste verktøy i odontologi inkluderer øvelser og uttrekks enheter for å hjelpe tannlege pasienter lindre smerter og press av infiserte tenner og forfall. Mens tannbehandling søkt å lindre smerte, kan de tilgjengelige verktøy har ført til mer elendighet til pasienter enn faktisk hjulpet.

The Dental Pelican

The dental pelican var en utvinning verktøy som brukes til å fjerne infiserte eller forfalt tenner fra pasienter. Oppfunnet av Guy de Chauliac i det 14. århundre, var enheten en type tang som ofte skadet tennene i prosessen med å fjerne dem. Den lokale smeden skapte tann pelican for bruk av utøvere i perioden.

The Dental Key

Som tannleger søkte nye og mer effektive måter å fjerne tennene fra pasienter, tann nøkkelen kom sammen for å erstatte pelican. Nøkkelen erstattet Pelican, men gjorde lite for å redusere mengden av smerte og skade forårsaket ved ekstrahering av tennene. The dental nøkkelen kom på scenen i 1700 og fjernet tennene ved å klemme ned over skadet eller forfalt tann. Den tannlege deretter vridd håndtaket på enheten for å løsne tann for fjerning. The dental nøkkelen ofte forårsaket pasienter til å lide med ødelagte tenner og kjever etter en utvinning. Tidlige extractions også skadet bløtvevet i munnen for tannpasienter.

Dental Chair

Josiah Flagg oppfant den første tannlege stolen i 1790 ved å feste en hodestøtte og skuff for instrumenter til en ordinær Windsor stol. En spesiell stol for tannpasienter er en indikasjon på hvor langt tannbehandling avansert på 1700-tallet.

Tannlege Drill

De tidligste øvelser brukes til å behandle dental pasienter var snekker øvelser tilpasset for bruk på tennene. Pierre Fauchard oppfant den første dental drill på slutten av 1600-tallet. Ved 1871 dental drill avansert til en fotbetjent motor. Den tidlige drill ble ikke erstattet før 1957 med luftturbin drill, som avanserte praksisen med tannbehandling i det 20. århundre.