Digidexo.com

Herbal Medicine for ADHD

Hvis du eller barnet ditt har blitt diagnostisert med oppmerksomhet underskudd hyperaktivitet (ADHD), kan medisiner anbefales. Behandling for ADHD kan hjelpe pasienten å takle lærevansker og svekket sosiale ferdigheter, men behandlingen kan ikke alltid være resept-basert. Noen pasienter har funnet ut at alternative løsninger, samt enkel livsstil og kosttilskudd endringer, bidra til å administrere ADHD symptomer.

Fettsyrer, magnesium

Fordi ADHD er vanligvis preget av en mangel på konsentrasjon, er det fornuftig å undersøke nærmere pasientens kosthold og foreta justeringer som kan påvirke hans evne til å fokusere og / eller hans impulsivitet.
Essensielle fettsyrer kan være en alternativ, da disse er nødvendige for hjernefunksjonen. Finnes naturlig i fisk og enkelte nøtter, er fettsyrer også lagt til andre matvarer. Se etter EPA (eikosapentaensyre), DHA (dokosaheksaensyre), GLA (gamma-linolensyre) og arakidonsyre.
En annen supplement er L-karnitin, som kan bidra til å forbedre atferd.
Og til slutt, kan magnesium spille en rolle i ADHD symptomer. Voksne bør ta 200 mg per dag.

Ting å eliminere

To dietter som har vært knyttet til lettelser ADHD symptomene er Feingold og hypoallergenic dietter. Feingold dietten er sentrert rundt eliminering eller reduksjon av matvarer som inneholder salisylater, som kan forårsake hyperaktivitet. Følsomhet for salisylater varierer fra person til person, men blant barn, spår en anslår at mellom 10 og 25 prosent har følsomheten. Andre matvarer elimineres gjennom Feingold dietten inkluderer visse kjemikalier, tilsetningsstoffer og fargestoffer som vanligvis finnes i bearbeidet mat. For eksempel tartrazine, en gul farge, har vist seg å føre til symptomer hos barn som allerede er disponert for ADHD atferd. Feingold dietten er best styres ved hjelp av en lisensiert ernæringsfysiolog eller av en representant med Feingold Association.
Som for tilsetningsstoffer i mat, en studie eliminert dem fra kosten for en gruppe barn og registrert en markert forbedring i sin atferd, og deretter lagt dem tilbake i kosten for en tredjedel av gruppen. ADHD symptomer finner igjen i barna i denne gruppen.
Enten sukker fører til hyperaktivitet kan høres ut som lanseringen av en gammel koner 'tale. Men å begrense eller unngå sukker har mye for seg når det gjelder ADHD. Ifølge en studie, barn med ADHD dratt nytte av å unngå sukker, noe som gjenspeiles av en reduksjon av uro og aggressivitet. Forbedringen i atferd ble mer uttalt blant jenter enn gutter.

Urter og kosttilskudd. En rekke foreldre ty til alternative løsninger som et alternativ til psykostimulerende og andre rusmidler. Disse produktene omfatter johannesurt, ginkgo biloba, Panax ginseng, melatonin, og furubark ekstrakt. Basert på eksisterende bevis, men ingen kan anbefales, særlig for barn.

Livsstil endringer

Enten du velger å administrere ADHD med resept eller alternativ medisin, kan noen enkle endringer i livsstil også lette symptomer og hjelpe deg å gå gjennom dagen mer fokusert. Blant disse: spise godt, trene regelmessig, får en tilstrekkelig mengde søvn hver natt, og redusere unødvendig stress. Hvis symptomene fortsetter, sørg for å ha en grundig fysisk eksamen for å utelukke andre mulige årsaker.