Digidexo.com

Hvordan bruke Psorinum homeopatisk middel

Hvis du lider av høysnue hvert år, og har også en hudsykdom som psoriasis eller eksem som forverres i oppvarmede rom og forbedrer i friluft, kan Psorinum homøopatisk middel hjelpe deg å finne lettelse. Lær mer om Psorinum for å se om det kan hjelpe deg med dine symptomer.

Bruksanvisning

•  Finn ut om du har symptomer på psoriasis eller eksem. Førstnevnte er en av tørrhet og kløe ekstreme. Sistnevnte er karakterisert ved små eller større renner som kan "gråter". Heat gjør disse forholdene forverres.

Vurdere andre symptomer som svarer godt til å ta Psorinum som kviser, byller, astma eller høysnue. Psorinum var et homøopatisk middel som ble videreutviklet av Samuel Hahnemann, og det er kultivert fra skabb. Dr. Hahnemann mente at hvis en person med skabb ble behandlet og hans skabb ble redusert eller eliminert, kan det fortsatt være underliggende helseproblemer. Denne forestillingen om en grunnlegg sykdom ble kalt en "psora."

Merk hvis du har irritabel tarm syndrom eller diverticulosis. Begge er gastrointestinale forstyrrelser som er best diagnostisert av lege. En integrerende lege kan anbefale å bruke Psorinum for disse forholdene.
"Mennesker med en hud problem, tørt hår, og støtende lukt, særlig svette," kan finne lindring med Psorinum, sier Dr. Randy Martin, CCH, OMD, en sertifisert klassisk homeopat og lege av orientalsk medisin i West Los Angeles, California.
"Disse menneskene kan rapportere 'aldri føler seg bra" siden en bestemt sykdom, og de kan også ha psoriasis og eksem, "sier Dr. Martin. Disse menneskene kan også være følsom for sollys og være ubesluttsom, noe som gjør det vanskelig for dem å lykkes i arbeidsmiljøer.
Hver homøopatisk middel har en slags "personlighetsprofil" som består av egenskaper som er positivt påvirket av en bestemt løsning.

Velg enten skjær eller pellets og forbruker som anvist av produktets merking. (Hver homøopatisk middel er tilgjengelig i ulike styrker og doseringen vil variere tilsvarende.) Ikke bruker kaffe eller mynte produkter, som disse elementene fungerer som en motgift til homøopatiske midler.

Tips og advarsler

  • Se legen din dersom du tror du har en alvorlig sykdom. Hvis du er gravid, bør du kontakte legen din før du tar noen homøopatisk middel.