Digidexo.com

Hvordan Test Med One Touch Ultra 2

Ta vare på deg selv når du har diabetes er ekstremt viktig. Å vite blodsukkernivået til enhver tid er en sikker måte å holde deg sunn og hindre en diabetiker angrep. Det er en enhet, One Touch Ultra 2, som gjør det enkelt og det meste smertefritt for deg å gjøre dette hjemme eller andre steder. Bare kjøpe settet og følge noen enkle instruksjoner.

Hvordan Test Med One Touch Ultra 2

•  Ta en strimmel fra hetteglasset og legg den på toppen av måleren der det hører hjemme. Pass på at kontakt barer er vendt mot deg og nedover slik at du enkelt kan lese dem.

Sjekk måleren kode mot teststrimmelen koden. De trenger å matche for å sikre at den fungerer som den skal. Hvis kodene ikke stemmer overens, trykk pil opp og pil ned på måleren inntil de to kodene lese det samme.

Stikk spissen av en av fingrene med blodprøvetakeren. Trekk hetten av enheten, plasserer en lansett på den, sett korken, trekke tilbake, og trykk på avtrekkeren for å stikke fingeren.

Massere fingeren slik at en dråpe blod kommer ut, og deretter holder strimmelen mot bloddråpen.

Se meter telle ned fra 5 til 1. Når det er fullført, vil en rekke bli vist, og det er blodsukkernivået på den dato og klokkeslett.