Digidexo.com

Yoga for overgangsalder

Hvis du er en postmenopausale kvinner - helt eller fortsatt på vei til det punktet via en prøver peri-menopausal overgang - vurdere å gjøre yoga som en måte å henge på sunn fornuft, samt å opprettholde en sunn kropp i denne fasen av din liv. Fordelene ved å gjøre yoga er enorm og du selv får til å gjøre det meste av Postures mens du sitter eller ligger.

Fordeler

Ifølge Suza Francina, sertifisert Iyengar yoga instruktør, praktisere yoga hjelper kvinner og menn takle bedre med stress og angst og bidrar til å lindre fysiske symptomer hvis en kvinne er fortsatt i peri-menopausal stadium. I tillegg til fysisk trening, yoga utøvere lære å puste og slappe av, noe som er en uvurderlig lærdom å lære hvis du sliter med fysiske og emosjonelle problemer. Yoga teknikker lære en person hvordan å konsentrere seg, fokusere og tregere.

Upside Down

Når du gjør invertert positurer i yoga, noe som betyr at hodet er lavere enn ditt hjerte, vil dette bidra til å stimulere hypofysen. Denne kjertelen kontrollerer sukker og kroppstemperatur. Mange kvinner i overgangsalderen sliter med hetetokter, nattesvette og noen utvikler insulinresistens, som er et helt annet sett med problemer å hanskes med. Gjør yoga regelmessig kan hjelpe avverge disse problemene.

Flere grunner til å Inverter

Postures som peker nedover hund, headstand og skulder stå er invertert positurer. Når man utfører disse utgjør du reversere blodstrømmen, som har en effekt (en god ett) på det endokrine system som produserer hormoner. Når kroppen er invertert, bidrar dette hindre væskeretensjon. Videre yogier mener at invertert positurer nytte immunsystemet.

Twist

Kronglete Postures antas å øke østrogennivået. Hvis østrogen har gått kaput, som skjer i overgangsalderen, gjør yoga kan hoppe starte den.

Forvise Oppblåsthet og trøtthet

Hvis du opplever oppblåsthet og tretthet, vil invertert positurer øke blodstrømmen til hjernen din, bekjempelse fuzzy hjernesyndrom og forbedre sirkulasjonen. Når du slår opp ned, dette massasje bekken området og magen og reduserer bloat.

Hvile bena

Mange yoga Postures er ferdig med å ligge. Dette gjør bena for å slappe av, og vil hjelpe deg å overvinne enhver tretthet du opplever.

Alder spiller ingen rolle

Vurdere å bli en yoga klasse. Hvis du har fysiske begrensninger, for eksempel leddgikt, forteller instruktør og hun vil fortelle deg hvordan du kan få plass og arbeidet rundt disse skrøpeligheter (og, forhåpentligvis, vil smertene du lider avta etter hvert som du praktiserer yoga). Må huske på, men at din alder og din menopausal tilstand, som er en normal fase i enhver kvinnes liv, bør ikke utelukke deg fra å gjøre yoga. Faktisk er din alder desto mer grunn til at du bør gjøre det.