Digidexo.com

Bruker for Oregano Extract

Bruker for Oregano Extract


De friske eller tørkede blader av oregano plante kan produsere et utdrag som har soppdrepende, antibakteriell, antimikrobiell, antiparasitic, antioksidant, antimutagenic og anticarcinogenic egenskaper, i henhold til "PDR for Herbal Medicines." Et vanlig anlegg i Asia, Amerika, Europa og Nord-Afrika, er oregano anses av herbalists å være nyttig når du arbeider med mange ulike typer interne og aktuelle bekymringer.

Fighting Sykdommer

Studies on ekstrahert oregano olje funnet at forbindelser slik som tymol og carvacrol hemme veksten av mange virus, bakterier og mikrober. Tradisjonelle healere siden den tid Hippokrates har brukt oregano ekstrakt å behandle respiratoriske problemer som hoste, forkjølelse, influensa, sår hals og bronkitt. Herbalists også bruke oregano ekstrakt å behandle urinveis og gjær infeksjoner. Acne reagerer på lokal applikasjon av oregano ekstrakt, som gjør andre hudproblemer som fotsopp, insektbitt og stikk og hudinfeksjoner.

Fjerne Parasitter

Olje av oregano ekstrakt har vist seg å være effektiv på å fjerne flere forskjellige typer parasittiske ormer, flukes, cryptosporidium og giardia i menneskelige forsøk. Det demonstrerer også effektiviteten i å drepe lus og skabb. Videre studier viser at oregano ekstrakt er både trygt og effektivt i håndteringen av parasitter som angriper fugler. Ved hjelp av oregano ekstrakt kan være lettere tolerert enn noen farmasøytiske produkter fordi det fører til mindre magesyke.

Fordøyelse

Mange kokker bruker oregano i matlaging pizza, gryteretter og kjøttpudding. Mens urten gjør maten smaker og lukter godt, i ekstrakt form det også behandler mageproblemer, gass, oppblåsthet og tarm ubehag. Hippokrates brukte oregano til å behandle magesmerter og Paracelsus brukte den til å behandle diaré og oppkast. Gassen reduserende effekt, kjent som carminative, lindrer fordøyelseskanalen og letter smertefulle magekramper. Oregano te gir også en effektiv måte å få tilgang til denne gunstig eiendom.

Diabetes

Oregano ekstrakt kan ha nytte diabetespasienter, ifølge en 2004 studie i "Journal of Ethnopharmacology." Oregano ekstrakt har en hypoglykemisk virkning på diabetikere uavhengig av bruk av insulin. Effekten ble observert hos både engangsbruk dose og i vanlige daglige doser. Det kan også bidra til å forhindre retinopati og perifer neuropati hos personer med diabetes.

Andre bruksområder

Forskningsstudier også kontrollere kraftige antioksidantegenskaper av oregano ekstrakt. Planteingredienser som tokoferol, rosmarinsyre, caravacrol og tymol står for noen av de antioxidant fordeler fra oregano ekstrakt. Men videre studier må gjennomføres for å fastslå verdien av oregano ekstrakt for dette formålet i både kort og lang tids bruk. I tillegg har oregano ekstrakt anti-inflammatoriske egenskaper. Naturmedisinere og naturlige healere har anbefalt det for revmatoid artritt, leddsmerter og smertefull menstruasjon. Imidlertid bekrefter ingen publisert forskning effektiviteten av oregano for disse plagene.