Digidexo.com

Om The Yang Herpes Cure

Omtrent 1 i fem personer har hatt en genital herpes infeksjon forårsaket av herpes simplex 2-viruset, som overføres gjennom samleie, ifølge Centers for Disease Control (CDC). Med noen 45 millioner mennesker smittet med HSV-2, Internett markedsførere Hawking falskt håp om en herpes kur har et enormt potensial kundebase som å tære. Den Yang herpes kur er et slikt produkt som hevder å herde begge genital herpes forårsaket av HSV-2 virus, så vel som oral herpes (forkjølelsessår) forårsaket av herpes simplex 1.

Yang Zhi Herbal sin Herpes Cure

Yang Zhi Herbal Produktene selges gjennom et nettsted, innhold som er strøm-pakket med søkeord utformet for å skralle området opp til toppen av søkemotoren. Konseptet med Zang Zhi produkter er attraktivt for naive forbrukere og de som ønsker å behandle herpes på en helhetlig måte, med urter, kosttilskudd og kinesisk medisin. Zang Zhi Herbals selger en aktuell "balsam", som angivelig kan brukes til å behandle HSV infeksjoner i munn og kjønnsorganer. Nettstedet påpeker at gullstandard behandling for herpes (anti-virals) er dyrt og solgt i små mengder, mens Zang Zhi produkter er et "bare" $ 16,95, pluss frakt og håndtering, og er bare tilgjengelig hvis forbrukerne betale via postanvisning . Mens nettstedet lover en 90-dagers pengene tilbake-garanti, mener at det er lettere å bestride en kostnad til et kredittkort eller debetkort enn det er å motta refusjon når et produkt er betalt i kontanter. Dette bør sende opp et rødt flagg til forbrukerne.

Yang Zhi krav

De som lider av genital herpes ønsker å tro at det finnes en kur for smertefulle utbrudd som ikke involverer en pinlig tur til legen og dyre reseptbelagte medisiner. Yang Zhi gjør en rekke umulige påstander om sin "herpes kur" produkter. Markedsførere av dette produktet hevder også at de som er smittet med viruset kan bruke produktet før og etter sex for å unngå overføring av viruset til en seksuell partner, at det å bruke kremen daglig resulterer i færre herpes utbrudd, og at Zang Zhi produktene er "superior til enkelte reseptbelagte kremer. " Men gitt det faktum at leger ikke argumentere for å bruke aktuelle programmer på herpes utbrudd, er det uklart hvilke reseptbelagte kremer markedsførere av Zang Zhi henviser.

Ingen Herpes Cure

Den uheldige faktum er at det ikke er herpes kur. Når herpes viruset går inn i kroppen gjennom små pauser i huden (f.eks, i skjeden, i saken eller genital herpes), finner den tilflukt i visse nervesentre i kroppen, der den legger dvale til den er aktivert. Genital herpes kan smitte fra en person til en annen, selv i fravær av aktive lesjoner gjennom asymptomatisk Shedding av viruset. Ifølge Mayo Clinic, er måten å hindre genital herpes sprer seg å bruke (eller har din partner bruk) en latex kondom under sex, begrense antall seksualpartnere og unngå samleie når en partner har en aktiv herpes utbrudd.

Ikke-reseptbelagte produkter

Ifølge Lois McGuire, en kvinners helse sykepleier utøveren ved Mayo Clinic, er det ingen forbrukerprodukt eller over-the counter medisiner som er effektive i behandling av herpes (selv L-lysin, en hyppig diskutert OTC herpes behandling, har bare anekdotisk støtte) . Bruke en aktuell krem, slik som det som tilbys av Yang Zhi, kan forverre herpes symptomer, som lesjoner løse raskere når det infiserte området holdes rent og tørt. McGuire foreslår iført vide klær og bomull undertøy og bruke et tørkemiddel, for eksempel maisstivelse, når du tar bad. Isposer påføres herpes lesjoner kan redusere irritasjon, og de som søker etter en mer helhetlig tilnærming til behandling av herpes symptomer kan søke fuktige teposer til området (garvesyre i svart te har beroligende egenskaper). Bruk av reseptbelagte oral medisin er aldri obligatorisk; vil imidlertid produkter som Yang Zhi urtekrem ikke beskytte din partner mot herpes. Den beste måten å hindre herpes sprer seg er gjennom undertrykkende (daglig) oral medikamentell behandling.

FDA-godkjent Herpes Treatment

Før den amerikanske Food and Drug Administration godkjenner en reseptbelagte medisiner, går stoffet gjennom omfattende laboratoriestudie og klinisk evaluering for å være sikker på at den gjør det den hevder å gjøre. Noe som ikke er godkjent av FDA, derfor bør være mistenkt. FDA-godkjente anti virals virker systemisk ved å hemme DNA-syntese som forårsaker herpes virus til å reprodusere. Det er tre muntlige anti virals godkjent av FDA for herpes behandling - acyclovir, famciclovir og valacyclovir - som går av varenavn Zovirax, Famvir og Valtrex hhv. Det er viktig å være oppmerksom på bunnen av Yang Zhi hjemmeside denne ansvarsfraskrivelsen: "The United States Food and Drug Administration har ikke vurdert dette produktet, og følgelig er (sic) ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom."

Yang Zhi og Forbruker Ansvar

Du lurer kanskje på hvordan Internett-markedsførere å fremme produkter som Yang Zhi kan komme unna med å lage herpes kur påstander i sin annonsering. Forbrukerne bør være utdannet i begrepet "puffery", som lovlig beskytter selv den mest uetisk markedsfører. Puffery er en uttalelse, eller hevder at ingen fornuftig person ville tro til å være sant - for eksempel Yang Zhi påstand å selge en kur for en uhelbredelig sykdom. Før du investerer i slangeoljeprodukter, få fakta - og få dem fra en medisinsk faglig erfaring i behandling av herpes.