Digidexo.com

Hva er gode hjemme rettsmidler for Nesetetthet i Infant?

Hva er gode hjemme rettsmidler for Nesetetthet i Infant?


For voksne er tett nese et irritasjonsmoment. For spedbarn kan det være mye mer alvorlig ettersom babyer, i motsetning til voksne, vanligvis vet hvordan å puste kun gjennom nesen. Inntil babyer er minst 4 til 6 måneder gamle, behandle lunger krever "en høy grad av årvåkenhet" fra foreldre eller andre omsorgspersoner, ifølge Medical Look. Heldigvis, mange av de vanligste legemidlene som bruker komponenter som sannsynligvis allerede være i ditt hjem.

Steam

Steam er en av de mest effektive rettsmidler for tett nese, spesielt for spedbarn, for hvem over-the-counter decongestants vanligvis ikke anbefales. Luftfuktere og vaporizers fungerer bra, men hvis du ikke har tilgang til en av disse, sitter med babyen i et bad mens en varm dusj løper, eller i et kjøkken, mens en gryte med vann koker, kan ha samme effekt.

Saline Solution og Nasal Aspirator

Bruke en over-the-counter saltvannsoppløsning eller lage en selv. (Guide-to-baby-needs.com foreslår å kombinere 1/2 teskje salt med 4 gram av avkjølt kokt vann.) Bruk en liten dropper å sette to dråper i hver av ditt barns nesebor. Tillat omtrent fem minutter for skorper å mykne og lunger for å fjerne, deretter bruke en nasal aspirator å suge ut slim (se Ressurser for detaljerte instruksjoner).

Ekstra Liquids

Når barnet ditt er overbelastet, øke hennes væskeinntak. Utvannet juice (halvparten vann, halvparten juice) kan anbefales for babyer som kan drikke juice; vann mellom feedings kan anbefales for babyer i minst 6 måneder gammel. I noen tilfeller kan rehydreringsvæsker bli foreslått for eldre babyer, ifølge guide-to-baby-needs.com. Følg barnelege råd.

Amming

For barn som får morsmelk, kan amming være et godt alternativ selv med lunger så lenge du først bruke en nasal aspirator å sørge for at barnet kan puste gjennom nesen uten problemer (se forrige avsnitt). Morens immunitet som sendes til sitt barn gjennom morsmelk kan bidra til å eliminere årsaken til lunger, ifølge WiseGeek.com.

Varm vaskeklut

Holder en varm vaskeklut på hver side av nesen kan minske nasal kongestion hos spedbarn, selv om lindring varer vanligvis bare inntil vaskekluter er fjernet. Siden spedbarnets hud er spesielt følsom, sørg for ikke å gjøre vaskeklut for varmt. Hvis det er riktig temperatur, bør det føles behagelig på overarmen, ifølge guide-to-baby-needs.com.

Advarsel

Selv om nesetetthet er vanlig hos spedbarn, sjekk med legen din hvis barnet ditt slim blir lys gul eller mørk grønn, noe som kan indikere en sekundær infeksjon; hvis hun ser ut til å hele tiden ha en rennende nese, noe som kan tyde på allergi; Hvis du mistenker en ørebetennelse; eller hvis hun kjører en feber, ifølge robynsnest.com.