Digidexo.com

Hvordan søke om funksjonshemming i Dallas, Texas

Hvordan søke om funksjonshemming i Dallas, Texas


Social Security Disability Insurance (SSDI) gir en månedlig inntekt til noen mennesker som ikke kan jobbe på grunn av en funksjonshemming. For å kvalifisere må folk ha jobbet en viss tid i fortiden og betalt inn Social Security. Noen mennesker som ikke har jobbet eller betales nok til å kvalifisere for SSDI kan kvalifisere for Supplemental Security Income (SSI). Beløpet du kan motta hver måned avhenger av hvilken type funksjonshemming du er kvalifisert for, SSDI eller SSI, og hvor mye du har betalt inn Social Security i fortiden.

Hvordan søke om funksjonshemming i Dallas, Texas

•  Snakk med legen din om du kan kvalifisere for uførhet. For å kvalifisere seg, må du ha en medisinsk tilstand eller uførhet som hindrer deg i å arbeide, og legen din må forvente tilstanden din til å vare i minst 12 måneder, eller å føre til dødsfall. Spør legen din for å dokumentere i din journal din prognose og hvordan din tilstand hindrer deg i å arbeide.

•  Besøk noen Social Security Administration kontor i Dallas for å starte programmet (se Ressurser for en liste over adresser). Hvis du foretrekker, kan du begynne din søknad online på tilsynets nettsted (se Ressurser). Hvis du trenger hjelp med utfylling av noen av skjemaene, be om hjelp til enhver Social Security Administration kontor i Dallas.

møte med en Social Security Administration representant vedrørende din søknad som planlagt. Du kan velge å møte i person om Social Security Administration kontor eller du kan velge å ha et telefonintervju.

Hint

  • Hvis du ikke klarer å arbeide på grunn av en funksjonshemming, kan du kvalifisere for mat frimerker og Medicaid. Personer som mottar SSI automatisk få Medicaid i Texas, men du kan søke om både mat frimerker og Medicaid mens du venter på funksjonshemming søknad for å bli anmeldt. Kontakte noen Texas Health and Human Services Commission kontor i Dallas for å bruke (se Ressurser, klikk på "Finn en HHSC fordeler kontor nær deg" for en liste over adresser).