Digidexo.com

Hvordan lage Lactobacillus Acidophilus

Lactobacillus acidophilus er en type gode mage bakterier som hjelper til med intestinal og fordøyelses helse og bidrar til å holde sterk immunsystem. Bakteriene lever vanligvis i tarmen og er inntatt i matvarer som yoghurt, ost, sylteagurk og surkål. Yoghurt er en matkilde som er naturlig veldig høy i lactobactillus acidophilus, og når laget hjemme, er mange av de prosessene som ødelegger de gode bakteriene unngås, slik at du får en høyere mengde gode bakterier i yoghurt.

Hvordan lage Lactobacillus Acidophilus

Kjøp yoghurt fra butikken som sier at det har "aktive kulturer" i den.

Hell 4 kopper melk i en gryte og legg den på komfyren. Varm melk inntil det er nesten på kokepunktet. Dette vil pasteurisere den. Deretter la den avkjøles på komfyren før du kan plassere en finger i melken i over 10 sekunder uten å bli brent.

Sett 1/2 kopp yoghurt du kjøpte fra butikken i en bolle. Hell 2 kopper den oppvarmede melken inn i blandebollen med yoghurt og blande dem sammen.

Ha melk og yoghurt blandingen tilbake i kjelen med de andre to kopper melk uten altfor blande innholdet sammen. Du ønsker ikke blandingen blir for tynn, eller det vil ta lengre tid å bli fast igjen. Sett lokket på gryten og deretter vikle et teppe rundt pannen for å holde den varm. Plasser innpakket panorere i et mørkt skap over natten.

Sjekk om yoghurt som har dannet i pannen over natten er fast nok. La den innpakket i skapet til den er fast nok for deg, men ikke la det unrefrigerated i mer enn 32 timer. Du vil nå ha yoghurt som er høy i Lactobacillus acidophilus.