Digidexo.com

Hvordan avlaste forstoppelse naturlig

Hvordan avlaste forstoppelse naturlig


Nesten alle har å tidvis håndtere forstoppelse. Forstoppelse er vanligvis forårsaket av en persons kosthold, stress eller dehydrering. Over disken og reseptbelagte avføringsmidler kan brukes, men mange vokser avhengig av disse stoffene. Det er best å bruke et naturlig middel for å behandle forstoppelse.

Hvordan avlaste forstoppelse naturlig

•  Spis fiber rik mat. Den enkleste måten å kurere forstoppelse er å bulk opp på matvarer som inneholder mye fiber. Kli frokostblandinger, hele korn og frukt kan alle bidra til å avlaste forstoppelse.

Drikk rikelig med vann. Vann hjelper tarmer flytte enklere.

Ta en fiber supplement. Metamucil og Benefiber er godt kjente merkevarer. Begge merkene kommer i både pille og pulver former.

Utfør moderat trening. Jogging eller gå raskt bidrar til å flytte tarmer hvis du har problemer med å gå på do.

Drikk et stort glass sviske juice. Mange mennesker er avhengige av svisker eller sviske juice som en måte å naturlig avlaste forstoppelse.

Sett av litt tid til å slappe av. Meditere eller lytte til avslappende musikk kan bidra til å lette langs fordøyelsesprosessen.

Hint

  • Hvis du er forstoppet i mer enn et par dager, ta kontakt med din lege.
  • Unngå å spise matvarer som forårsaker forstoppelse. Melk, ost og bananer kan alle føre en person til å bli forstoppet.