Digidexo.com

Lav Kolesterol Diet Foods Unngå

Lav Kolesterol Diet Foods Unngå


Opprettholde et sunt kolesterolnivå med et balansert kosthold har blitt enklere med det mangfoldet av mat tilgjengelig. Læring ernæringsmessige verdier og gjøre de riktige valg av mat er nøkkelen i en lav kolesterol diett. Å vite hvilke matvarer for å unngå vil være en av de mest nyttige ressurser i en lav kolesterol diett.

Kolesterol og vaner

Kolesterol er den vanligste steroidet i det menneskelige legeme og kritisk i helse. Travleste tidsplaner synes å gjøre å spise sunt hardere og skaper dårlige vaner. Å spise mat med høyt kolesterol trenger ikke å være et alternativ. Enten forbereder et raskt måltid hjemme, eller flytte en bit på farten, er det ulike valg tilgjengelig, bare ved å sjekke etikettene på maten før kjøpet, eller en meny før du bestiller.

Shopping for Hjem

Sørg alltid for å lese etiketter når du kjøper mat. De fleste produsenter tilbyr lav fett, lavt kolesterol matvarer hvis du ikke har tid til å forberede et måltid. Når du leser etiketter, må du se etter lav mettet fett og lite eller ingen delvis hydrogenert vegetabilsk olje, også kjent som trans fett. Unngå mat høy i mettet fett og trans fett. Umettet fett senke kolesterolnivået, mens mettet fett øke kolesterolnivået. Unngå rødt kjøtt, spesielt kjøtt trimmet i fett. Lean protein kjøtt som kylling, kalkun og laks er bedre valg. Unngå hvitt mel matvarer, og velg fullkorn i stedet. Velg lav fett eller skummet meieriprodukter og unngå vanlige de fulle av fett.

Sunn Choices Spise ute

Vit hva matvarer for å unngå når du spiser ute. Stekt, sprø, fylt, eller sauterte matvarer er høyt i kalorier og fett. Velg bakt, grillet, stekt eller posjert matvarer. Unngå mat tilberedt i mettede oljer, og se om vegetabilsk olje er tilbudt i stedet. Unngå smør for brød; gå med margarin. Unngå høy natrium kokt mat. De fleste hus dressinger, sauser og saus er høy i fett, natrium og kalorier. Be de bli servert på siden, snarere enn helles direkte på maten. Dessert er fristende, men holde seg borte fra høy-fett bakverk eller iskrem.